E fain primarul la Cluj! Emil Boc ne-a arătat astăzi pectoralii sculptați și abdomenul definit, după doza trei

„E fain primarul la Cluj!”, au exclamat astăzi, cu siguranță, toate facebucistele care au intrat pe pagina lui Emil Boc, după ce edilul a postat 11 fotografii cu sine și cu umbra sa din administrație, viceprimarul Dan Tarcea, cu care se pare că s-a imunizat în tandem, cu doza booster.

Pentru Emil Boc, doza booster ar fi putut fi denumită doza „rooster”, la cât de cocoș stătea primarul la poză, cu acul în deltoid:

Din fotografiile postate pe Facebook putem deduce, chiar dacă nu ni se spune explicit, că și viceprimarul Dan Tarcea s-a vaccinat astăzi, îmbrăcat la fel ca Emil Boc, ca gemenii siamezi, cu geacă similară, cu cămașă și cu blugi albaștri. Au dat cu subsemnatul împreună, împreună au așteptat cuminți inocularea, certificatele de vaccinare și darea de mână cu cetățenii de la ședința foto-electorală de după.

„Azi m-am vaccinat cu Doza 3.

Vaccinarea reprezintă cea mai sigură cale pentru protejarea sănătății individule și colective. De asemenea, vaccinarea previne aglomerarea sistemului medical”, a scris Emil Boc, primarul care ar putea să fie, la fel de bine, și antrenor de fitness!

Comentatorii de pe Facebook l-au felicitat, i-au urat „vaccinare plăcută!”, multă sănătate „și la mai multe”!

Adauga comentariu