E fain la Cluj! Plajă și hotel de 5 stele pentru oameni și câini în Piața Mihai Viteazul

În zona Pieței Mihai Viteazul, pe strada Argeș, din orașul de 5 stele, Cluj-Napoca, s-a inaugurat astăzi un hotel de tot atâtea stele câte are orașul, hotel care oferă și posibilitatea cazării cu animalul de companie, în speță, cu câinele.


Un om și un câine au fost primii oaspeți ai acestui hotel, după cum puteți observa din fotografia de mai sus. Imediat ce s-au cazat, cei doi s-au și pus la plajă și au adormit în freamătul valurilor mării de oameni care făceau aici, în jurul hotelului, un mic comerț neautorizat cu ce avea fiecare pe acasă.

Hotelul de pe strada Argeș oferă și servicii all inclusive, cu 3 mese pe zi, doar produse bio, oferite de vânzătorii care își fac veacul în jurul hotelului și care pun la dispoziție fructe și legume, direct pe stradă. Omul vine, se servește, nu se plătesc taxe, impozite, nimic, totul e ca în pădure, ca într-o adevărată stațiune agroturistică! 

Poliția Locală, prin galanteria de care dă dovadă, facilitează zilnic transformarea acestei zone ultracentrale a orașului într-una agroturistică, iar acum, odată cu apariția acestui hotel cu plajă, avem, într-adevăr, cu ce ne mândri! Oameni și câini, cu toții putem spune într-un glas: E fain la Cluj! Clujul crește!

Comentarii

merlin

19.08.2016 10:02

Va rog, sa mergeti si in P.-ta Garii sa vedeti fauna (prostituate, pesti), care sta zi si noapte pe acolo. Nu ne putem plimba copii de ei, ca racoleaza zi si noapte si fac scandal, fara sa-i pese, ca este ora 12, ziua. Racolare inseamna, pipaiti (ACOLO) pe client (de regula alcolistii din barurile din zona). Ne-a promis Boc patrula permanenta detasata in P.-ta. Au stat, pana s-au obisnuit oamenii cu noua trecere de pietoni pe Horea, dupa aceea au disparut. Pacat de P.-ta noua, reabilitata din bani publici, dar prin care trec oamenii obisnuiti in fuga, din cauza cersetorilor, boschetarilor, aurolacilor si prostituatelor. Nu trebuie sa stati mai mult de 10 minute, ca o sa vedeti ce magarii de doi lei se intampla pe acolo.

Adauga comentariu