E FAIN LA CLUJ: De la primele ore ale dimineții, se circulă bară la bară în fiecare cartier

În așteptarea lucrărilor la metrou și în prezența tuturor lucrărilor de reabilitare a drumurilor pe care municipalitatea clujeană le putea face în perioada de lockdown, clujenii stau în trafic în fiecare dimineață către locurile de muncă și în fiecare seară, către casă. Câte un ceas, sau două le sunt furate de această administrație incompetentă la nevoile clujenilor, extrem de competentă când vine vorba despre nevoile camarilei imobiliare al cărei prima este Emil Boc, de fapt.

Pe harta aplicației de trafic Waze, Cluj-Napoca era blocat încă de la primele ore ale dimineții.

Cele mai afectate zone sunt cele prin care se face accesul către locurile de muncă și prin care municipiul este tranzitat, ZILNIC, de 80.000 de autoturisme - care nu dispar doar că ”îngustează” Emil Boc arterele din oraș: nimeni nu tranzitează municipiul ca să se dea cu bicicleta pe pistele făcute în batjocură cu vopsea pe asfalt de niciunde către nicăieri, ca să mai bifeze municipalitatea la capitolul ”mobilitate”.

Avem blocaje pe: Calea Turzii, Strada Observatorului și străzile din jur, strada Câmpeni și Emil Racoviță, strada Mamaia, Splaiul Independenței, strada Petru Maior, Victor Babeș, Traian, Borhanciului, Constantin Brâncuși șamd.

Pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, șoferii de pe Waze au semnalat un accident ușor. Pe Bulevarul 21 Decembrie 1989 se circulă intens, bară la bară, că, pe lângă tamponare, la drum se efectuează și lucrări de modernizare. Acelea pe care, cu bun simț (lipsă în funăria lui Emil Boc), se puteau face când lumea era închisă în case.

Adauga comentariu