După un deceniu, Consiliul Județean Cluj se laudă că asfaltează drumul desfundat spre „Moara de Vânt”

Parcul de agrement „Moara de vânt” din Sălicea s-a deschis acum aproape un deceniu. Cum la Cluj nu avem o altă grădină zoologică, parcul a ajuns, în scurt timp, unul căutat de către iubitorii de animale și de familiile cu copii. Drumul spre „Moara de Vânt” însă, care se ramifică din drumul Făgetului, a fost dintotdeauna un calvar, un fel de drum forestier desfundat, care le măcina șoferilor nervii și, uneori, și banii, când mașinile necesitau vizite ulterioare la service.

De aproape 10 ani, Consiliul Județean Cluj nu a avut inițiativa de a prelua și de a reabilita drumul comunal pe care clujenii își rupeau mașinile, însă acum, în prag de alegeri, candidatul Alin Tișe anunță, cu surle și trâmbițe, în cadrul campaniei sale electorale de asfaltări, preluarea și asfaltarea drumului, care se va finaliza „în timp scurt”.

Candidatul liberal a anunțat în spațiul public aproape obsesiv asfaltarea acestui drum, nu o dată, ci de 3 ori, într-un interval de mai puțin de o lună:

12 iulie 2020

„Sunt convins că de multe ori, traversând drumul din Pădurea Făget spre Sălicea, ați văzut sau chiar parcurs - cu greutate - drumul care duce spre Parcul zoo Moara De Vânt Salicea.

Acel drum comunal a fost preluat recent de către Consiliul Judetean Cluj, a fost redenumit 𝗗𝗝𝟭𝟬𝟯𝗭, iar lucrările de 𝗥𝗘𝗔𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗥𝗘 ale acestuia au și început.

Foarte curând, fie că mergem #acasă fie că mergem să ne bucurăm de natură împreună cu #familia, o vom face cu și mai multă plăcere, pe 𝘂𝗻 𝗱𝗿𝘂𝗺 𝗻𝗼𝘂.

#AdministrațieLiberală

#ÎmpreunăSuntemJudețulCluj”, a postat Tișe, pentru alegători, pe pagina sa oficială de Facebook.

13 iulie 2020

„Tocmai am făcut o vizită pe șantierul drumului 𝗗𝗝𝟭𝟬𝟯𝗭, de la Sălicea.

Lucrările merg foarte bine și pot spune că vor fi finalizate în timp scurt.

#AdministrațieLiberală

#ÎmpreunăSuntemJudețulCluj”, a revenit, a doua zi, cu o nouă postare electorală, președintele Consiliului Județean Cluj.

4 august 2020

„Acum două săptămâni vă spuneam că drumul comunal dinspre Sălicea spre parcul zoo Moara De Vânt Sălicea este preluat de Consiliul Județean Cluj pentru a fi asfaltat.

Lucrările merg extrem de bine, așa că în foarte scurt timp se va putea circula pe un 𝗗𝗥𝗨𝗠 𝗡𝗢𝗨.

#AdministratieLiberala

#ImpreunaSuntemJudetulCluj”, a postat Alin Tișe, ieri, pe pagina sa oficială de Facebook.

Cum alegerile se vor desfășura în data de 27 septembrie, probabil că vom mai afla de multe ori despre asfaltarea acestui drum, că lucrările merg foarte bine, că va fi finalizat în curând, până în pragul scrutinului, când asfaltul turnat ar putea fi și inaugurat, drept o mare realizare.

În 10 zile, chinezii construiesc un spital, în 10 ani, liberalii români asfaltează un drum județean, fost comunal. Și îl anunță cu fast și voie bună, de 3 ori pe lună, ca să nu uite alegătorii că „au și făcut”!

Adauga comentariu