Dupa razboi multi viteji se arata – cazul Daniel Mihis

Daniel Mihis, vajnicul protestatar din Piata Unirii, seful Consiliului de Administratie de la Clujana, consilierul presedintelui CJ Horea Uioreanu, directorul adjunct/interimar al firmei de paza a judetului a ajuns la capatul puterilor. Oricat ar fi de tanar, nu poate fi o sursa constanta de energie. “Mi-a ajuns! Nu mai pot lucra in aceste conditii de presiune!”, a explicat Mihis pentru Ziua de Cluj motivele demisiei sale din toate functiile. La o zi distanta Mihis pozeaza in salvator si se jura solemn ca in 30 de zile, cat sta in preaviz in fruntea societatii Paza si Protectie, va aduce firma pe linia de plutire. Poate chiar pe culmile progresului.
“Am un plan pe termen foarte scurt pentru a se evita o insolventa a societatii, practic ce nu s-a facut in ultimii ani”, a spus Mihis astazi.
El insusi, Daniel Mihis, capitanul barcii gonflabile din Piata Unirii, va face in 30 de zile ce altii nu au reusit sa faca in 3 ani. Curios este faptul ca nu a avut ganduri salvatoare inainte de demisionare. Nu va mirati, dragi cititori, daca veti vedea si in acest an doi barbati in Piata Unirii intr-o barca pe uscat cu o sticla de whisky. Bate vantul schimbarii si pe la Univers T, la colegul de pahar al lui Mihis – Valentin Lungu. Foto: ziuadecj.realitatea.net

Adauga comentariu