După o scurtă fulguială, carosabilul a devenit alb în Clujul de 5 stele înzăpezite

Cele două firme de salubritate din oraș, care ar trebui să se ocupe și de deszăpezire, au dormit pe ele în această iarnă, la fiecare ninsoare. Se pare că Rosal și Brantner Veres și-au încasat banii pentru deszăpezire, dar au uitat să mai și acționeze prompt pe străzile orașului, care devin albe după fiecare fulguială.

Ieri seară, la ora 21, după doar câteva zeci de minute de fulguială ușoară, pe strada Paris, din zona semicentrală a Clujului, era derdeluș. Zăpada s-a depus integral, fiindcă nimeni nu a aruncat cu nimic nici înainte, nici după.

Firmele de salubritate care au contracte cu Primăria Cluj-Napoca nu mai intervin atunci când ninge, nici măcar așa, de formă, să dea impresia că muncesc! Imaginile vorbesc de la sine:

Și nu este prima dată când se întâmplă asta. La penultima ninsoare, din 5 decembrie, drumurile din Cluj au fost rapid acoperite de o zăpadă abundentă:

Citiți și: Noul an a început cu vechi probleme – zăpada a surprins și a înfrânt autoritățile publice

Se pare că, în Clujul de 5 stele, nici deszăpezirea nu se poate face eficient. În orașul festivalier, doar vara parangheliile funcționează excelent. În rest, potopul!

Adauga comentariu