După modelul lui Boc, s-a apucat și Dan Tarcea să numere parkingurile. Încep lucrările la o investiție nouă în Mănăștur

Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la un parking nou pe strada Primăverii din Mănăștur. Valoarea investiției este de 4,1 milioane euro, bani care provin exclusiv din bugetul local. Ultimul parking care a fost dat în folosință este cel de pe Negoiu. Lucrările au durat aproximativ 5 ani. 

„A fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru un nou parking pe strada Primăverii nr. 8. Lucrarea, cu o valoare de 18.982.036 lei+ TVA, are un termen de execuție, conform contractului, de 18 luni. Banii provin exclusiv de la bugetul local. Parkingul va avea 266 de locuri de parcare, două niveluri de subsol, parter şi două etaje supraterane și este construit pe o platformă rezultată din demolarea a 110 garaje”, a anunțat Dan Tarcea.

parking nou manastur

În urmă cu o săptămână, primarul Emil Boc anunța că anul acesta (an electoral) ar urma să fie construite 5 parkinguri, din care unul privat. Sunt situate pe străzile Primăverii 8, Primăverii 20, Mogoşoaia 7, Hasdeu, respectiv Avram Iancu. 

Alte 6 proiecte sunt în diverse etape, iar al 7-lea este blocat. Deci, Boc promite că anul acesta vor apărea în Cluj-Napoca 5 parkinguri noi, iar la un moment dat alte 7. În total, 12, din care unul este privat. Potrivit ritmului infernal de lucru de până acum, peste vreo 60 de ani clujenii vor avea cele 12 parkinguri. În caz ca ați uitat, vă reamintim noi că pentru construirea parkingului Negoiu a fost nevoie de 5 ani. 

Adauga comentariu