După marele fâs cu Spitalul Regional, mai urmează unul cu Spitalul Pediatric Monobloc? Până și cea mai pricăjită Opoziție de pe planetă râde de Tișe

Nici cea mai amărâtă Opoziție de pe Pământ nu îl mai crede pe Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, care a anunțat ieri că va cumpăra o clădire care să găzduiască viitorul Spital Pediatric Monobloc. După eșecul Spitalului Regional, acum șeful județului visează un mare și frumos spital de copii.  Probabil tot sub formă de eșec. În 2015, când Mihai Seplecan era președintele forului județean și dorea achiziționarea unei clădiri pentru un spital de copii toată lumea i-a pus bețe în roate. 

Cu mare mândrie, Alin Tișe a postat ieri pe siteul Consiliului Județean documentația de atribuire privind achiziția publică a unui imobil - teren și construcție care să găzduiască viitorul Spital Pediatric Monobloc.

„Până în data de 19 octombrie, toți cei interesați să vândă un imobil ce corespunde cerințelor din documentație, sunt așteptați să depună oferte la sediul Consiliului Județean. După această etapă, în funcție de interesul manifestat de ofertanți, vom ști dacă putem cumpăra o clădire deja existentă sau vom trece la achiziția unui teren pe care să construim un spital menit să reunească secțiile împrăștiate azi în tot orașul”, a declarat Tișe. 

Potrivit documentației, forul administrativ județean intenționează achiziționarea unui imobil cu o suprafață cuprinsă între 3,15 și 5,5 hectare, cu o suprafață utilă a construcției de circa 15.000 mp, respectiv cu o suprafață construită desfășurată de aproximativ 20.000 mp. Imobilul în cauză trebuie să fie situat pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca sau în intravilanul localităților limitrofe acestuia. Construcția trebuie să fie ușor accesibilă, să fie dotată cu utilități, să aibă o vechime de maxim 20 de ani, cu posibilitatea de a fi modificată în vederea adaptării acesteia la destinația de Spital Pediatric Monobloc. 

Nici măcar cea mai amărâtă Opoziție din lume nu îl mai crede pe Alin Tișe și râde în barbă când aude ce vrea să facă. 

„Alin Tişe este responsabil pentru proasta gestiune a proiectului Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) care nici în 2018 nu a fost finalizat, apoi, cele mai multe dintre drumurile judeţene sunt în continuare în paragină. În acest mandat, Alin Tişe a reuşit să compromită şi proiectele parcurilor industriale promise, în speţă TETAROM IV şi TETAROM V, cât despre spitalul de copii probabil nici nu mai are rost să amintim, fiind doar o promisiune electorală neonorată. Inconştienţi fiind, majoritatea liberală şi Alin Tişe au blocat şi proiectele zonale care aduceau un plus dezvoltării judeţului, singurul argument fiind că PSD era iniţiatorul acestor proiecte: Abatorul de la Iclod şi Centrul de colectare a produselor agricole, fructe și legume din municipiul Câmpia Turzii’’, au declarat reprezentanții PSD Cluj. 

Adauga comentariu