După înfrângerea CFR de către SEPSI, mijlocaşul campioanei, Alex Chipciu, a luat pe sus un suporter care l-ar fi înjurat! Prima reacție a jucătorului: „Regret”

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, 0-1, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană despre care susţine că l-ar fi jignit, conform GSP.ro.

Urcat în mașină și pregătit să plece, Chipciu s-a trezit la geam cu o persoană care l-ar fi jignit, după cum susţine mijlocaşul campioanei. Fotbalistul ardelenilor a coborât, l-a luat de gât pe individ, l-a împins câțiva metri și l-a înjurat: „F***-ți morții mă-tii! Băga-mi-aș p*** în mă-ta, să-mi bag!”.

Totul s-a petrecut în timp ce Bogdan Mitrea, fundașul lui Sepsi, îi acorda un interviu reporterului GSP aflat în Gruia, Vlad Nedelea.

Latovlevici a reușit să-și calmeze colegul. Ulterior, au intervenit polițiștii. „L-ați auzit?!”, le-a spus Chipciu oamenilor de ordine, care au început să-l interogheze pe suporterul încă neidentificat.

Contactat de GSP.ro, Chipciu a explicat ce s-a întâmplat: „M-a jignit. Oricum, regret că am gestionat așa situația, nu trebuia să-l bag în seamă. Îmi pare rău pentru reacția avută”.

 

Adauga comentariu