Dupa esecul de la Cluj, Peninsula se muta inapoi la Mures

Festivalul Peninsula se muta inapoi la Targu-Mures. E cadoul de Craciun pe care oficialii mureseni il promit locuitorilor orasului care a gazduit, timp de 10 ani, unul dintre cele mai mare festivaluri din Romania. Organizatorii Felsziget sustin, insa, ca n-au vorbit niciodata despre mutarea festivalului de la Cluj.
“In urma a sapte luni de negocieri, putem anunta in mod oficial ca Festivalul Peninsula Felsziget revine acasa. Este rezultatul unei munci in echipa, pentru care le multumesc tuturor celor implicati si doresc succes echipei comune de organizare a Festivalului. Ma bucur ca, in prag de sarbatori, reusim sa le facem muresenilor un cadou frumos”, a declarat astazi Ciprian Dobre, Presedintele Consiliului Judetean Mures, intr-un briefing de presa.
Directorul Peninsula, Bodor Laszlo, spune insa ca nu are nici cea mai mica idee despre discutia mutarii.
“Eu organizez de peste 10 ani aceast festival, dar nu stiu nimic despre o noua mutare. Nu stiu din ce cauza a aparut aceasta informatie. Nu am fost contactat sau anuntat deloc in aceasta privinta, nu m-a invitat nimeni la vreo discutie in acest sens. Lasati-ne o zi, doua, pana realizam ce sta in spatele acestor afirmatii”, a declarat Laszlo pentru Ziar de Cluj.
Cu toate acestea, Ciprian Dobre spune ca intelegerea a fost perfectata miercuri seara, printr-o strangere de mana cu proprietarul brandului Peninsula.
"Consider ca absolut toate autoritatile locale din judetul Mures care vor fi implicate si carora li se va cere sprijinul vor fi implicate la maximum in oferirea suportului de care acest festival, unul dintre cele mai mari din Romania si in primele trei – cinci din Europa, sa se reintoarca la Targu-Mures", a declarat presedintele CJ Mures pentru zi-de-zi.ro.
Dupa zece editii desfasurate la Targu Mures, Peninsula a ajuns unul dintre cele mai respectate festivaluri din Romania. An de an, acolo au fost nume foarte mari din muzica internationala, unele in premiera in Romania. In 2013, mutarea Peninsula la Cluj a tras dupa sine caderea in dizgratie a festivalului. Anularea celor mai importante doua concerte  - Kaiser Chiefs si DragonForce -  a fost doar inceputul dezastrului. Per total, concertele de pe toate scenele au inceput dupa intarzieri de zeci de minute, programul aratat pe ecranele de la scena mare nu avea legatura cu realitatea, iar spectatorii erau, la unele scene, de ordinul zecilor. Mai grav, artistii veniti din  Bucuresti au acuzat organizatorii ca le-au oferit cazare in corturi amplasate in spatele scenei, ca au fost probleme financiare grave si muzicieni neplatiti. sursa foto: iconcert.ro

Comentarii

sdgsffdg

19.12.2013 21:39

foarte bine ca merge inapoi. oricum la Cluj era in spatele Electric castle.

anca

19.12.2013 15:21

Foarte bine ca se muta inapoi la Murs!

Eu

19.12.2013 15:53

Va rog unde e Video-ul original din Cluj, vreau neaparat sa promovez actiunea acestor tineri minunati care nu stau numai prin baruri sau nu chinuie animale. Multumesc!!

Eu

19.12.2013 15:54

POstarea de mai sus e pt alt articol sorry ;)

Alex

19.12.2013 17:15

"...si in primele trei – cinci din Europa"

Hahahahahahaha! Cea mai buna gluma pe 2013. Comparati voi Peninsula cu Wacken, Rock im Park, Rock am Ring si cu Nova Rock ??? Sau vreti sa comparati cu Download? Sau cu Glastonbury, sau cu Werchter, sau Roskilde..

Hai bai hahalelelor, lasati-ne..

Adauga comentariu