După doi ani, Senatorul Marius Nicoară a fost trimis în judecată pentru conducere în stare de ebrietate

Exact în ziua în care susținea o inutilă conferință de presă pe teme de circulație (doar este specialist!), senatorul PNL Marius Nicoară a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de General, pentru conducerea pe drumurile publice, a unui autoturism, sub influenţa alcoolului. Asta și explică inutilitățile discutate în conferința de presă. Ceea ce ne uimește, este faptul că nici unul dintre jurnaliștii convocați la șuetă nu l-a întrebat nimic despre beția de acum doi ani și dacă senatorul își regretă fapta. Că noi nu l-am auzit decât clamându-și nevinovăția.

Reamintim faptul că, în urmă cu doi ani, senatorul Marius Nicoară, cel care deschide listele PNL Cluj la Senat pentru un nou mandat în Parlamentul României, s-a urcat băut la volan și a provocat un accident în apropierea casei sale din cartierul Europa, izbind din spate un taximetrist. Problele biologice recoltate atunci au indicat o alcoolemie de 1,4 la mie în sânge – caz penal.

Reamintim faptul că Ziar de Cluj a insistat, public, să afle de ce trenează acest dosar.

Cu ajutorul avocaților, care au contestat maniera de prelevare a probelor biologice şi modalitatea de calcul a concentraţiei de alcool în sânge, susţinând că nu depăşea limita infracţională, dosarul a trenat 2 ani – și suficient încât acest inconștient (căci numai un inconștient bea și se urcă la volan) să ne fie impus cap de listă la senat de către lipsita de bun simț conducere a PNL Cluj. Căci numai niște lipsiți de bun simț puteau veni cu o astfel de propunere împachetată sub sloganul schimbării.

Oricum, procurorii susțin în dosar că nivelul alcoolemiei depăşea 0,8 grame la mie, motiv pentru care l-au trimis în judecată.

Poate ni se explică și nouă cum stăm cu prezumția de nevinovăție și de ce aceasta trebuie să ne impună pe liste, cu șanse de 100%, intrarea în Parlament a unui asemenea individ? În alte țări, nu se mai ajungea la astfel de discuții – omul era trimis la tratament la o clinică specializată, nu în Parlamentul României.

Comentarii

micu

05.11.2016 12:21

filme porno in senat, condus baut manga...Pare sa aiba o cariera politica de succes.

Tweety

05.11.2016 14:10

Scuze....dar parlamentul ESTE o clinica de tratare! Intri acolo, greu, cu pile si iesi albit, calit, ca nou. Fara dosare, fara probleme. In caz de faza terminala, risti doar "fara executare" . E mult mai profitabil decat o clinica/ spital, in adevaratul sens! Asta e cel mai "deluxe" tratament ever pt un semi-muritor. 

Dionise Patagoniu

05.11.2016 14:31

Acest abject infractor, un monstru ticalos, cu aere de politician, un corupt infect al sistemului de dupa anii 90, un mitoman si un alcoolic al carui fata ii tradeaza cei peste 60 de ani de bautura, nu face decat sa isi bata joc de oameni, prin simpla sa aparitie pe scena politica de cand l-a fatat ma-sa! Nu cred ca exista un nemernic mai mare decat acest asa-zis liberal, un ordinar infect care isi urmarest epropriile interese fara nici un fel de scrupule! In prag de sarbatori si alegeri ii doresc un simplu: Asa Sa-ti Ajute D-zeu mai nemernicule!

Cetateanul tur....

06.11.2016 10:04

   Asa este "domnule" senator (al melcilor) , ati baut politic, ati condus politic masina , ati facut un accident de circulatie politic si procurorii v-au trimis in judecata politic . Chiar nu ti-e rusine betivane ?  Tie trebuie sa-ti puna agravante in sentinta pentru ca esti parte a reprezentantllor alesi de catateni sa faca legi pe care sa le respecte primul. Cum sa pun stampila la vot pentru mine si viitorul copiilor mei pe lista in capul careia este un INFRACTOR. Daca te voteaza si te aleg oamenii in continuare, valizeaza betia la volan si acceptarea ca apropiatii lui sa fie ucisi oricind nevinovati , chiar si cind circula cu un taximetru , de alesul lor , SENATORUL BEATIVAN.

pandele

07.11.2016 19:36

afara cu nicoara de pe lista de la Senat!

Adauga comentariu