După doi ani, Senatorul Marius Nicoară a fost trimis în judecată pentru conducere în stare de ebrietate

Comentarii

micu

05.11.2016 12:21

filme porno in senat, condus baut manga...Pare sa aiba o cariera politica de succes.

Tweety

05.11.2016 14:10

Scuze....dar parlamentul ESTE o clinica de tratare! Intri acolo, greu, cu pile si iesi albit, calit, ca nou. Fara dosare, fara probleme. In caz de faza terminala, risti doar "fara executare" . E mult mai profitabil decat o clinica/ spital, in adevaratul sens! Asta e cel mai "deluxe" tratament ever pt un semi-muritor. 

Dionise Patagoniu

05.11.2016 14:31

Acest abject infractor, un monstru ticalos, cu aere de politician, un corupt infect al sistemului de dupa anii 90, un mitoman si un alcoolic al carui fata ii tradeaza cei peste 60 de ani de bautura, nu face decat sa isi bata joc de oameni, prin simpla sa aparitie pe scena politica de cand l-a fatat ma-sa! Nu cred ca exista un nemernic mai mare decat acest asa-zis liberal, un ordinar infect care isi urmarest epropriile interese fara nici un fel de scrupule! In prag de sarbatori si alegeri ii doresc un simplu: Asa Sa-ti Ajute D-zeu mai nemernicule!

Cetateanul tur....

06.11.2016 10:04

   Asa este "domnule" senator (al melcilor) , ati baut politic, ati condus politic masina , ati facut un accident de circulatie politic si procurorii v-au trimis in judecata politic . Chiar nu ti-e rusine betivane ?  Tie trebuie sa-ti puna agravante in sentinta pentru ca esti parte a reprezentantllor alesi de catateni sa faca legi pe care sa le respecte primul. Cum sa pun stampila la vot pentru mine si viitorul copiilor mei pe lista in capul careia este un INFRACTOR. Daca te voteaza si te aleg oamenii in continuare, valizeaza betia la volan si acceptarea ca apropiatii lui sa fie ucisi oricind nevinovati , chiar si cind circula cu un taximetru , de alesul lor , SENATORUL BEATIVAN.

pandele

07.11.2016 19:36

afara cu nicoara de pe lista de la Senat!

Adauga comentariu