După deplinul succes avut cu trecerea de pietoni 3D, Emil Boc ne dă și prima stație de Metrou 3D în Piața Lucian Blaga

Deocamdată este o stație pilot pusă într-o locație ca Piața Lucian Blaga din Cluj-Napoca în care s-ar putea ca în viitorul secolului viitor chiar să existe o stație reală de Metrou.

"Până atunci clujenii sunt fericiți, ca cei pe care i-am desenat pe asfalt și-mi dau like și share pe Facebook indiferent ce inutilitate fac, ceea ce contează deosebit. Ei să fie fericiți și să aplaude ca focile", a declarat din fața unui microfon prietenos, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, care s-a declarat mulțumit de reușita proiectului pilot făcut cu un efort personal și chiar pe banii lui. Deși el este sărac și cnstit, nu ca Daniel Buda care e cinstit de sărac și câștigă circa 1200 de euro pe zi, adică cât câștiga o familie de prostani votaci din Cluj intr-o lună cu 2 salarii!.

Cluj-Napoca este un municipu desenat pe asfalt de Emil Boc. De la piste de bicicletă, la linii dedicate pentru transportul în comun, la Filarmonică, la Someșul navigabil (toate promisiunile de rahat mitraliate în vânt de 14 ani și niciodată onorate), până la trecerile inutile de pietoni 3D și sensuri giratorii flancate de treceri de pietoni (în curând 3D și acelea). Nici o soluție, doar desene pe asfalt și autorizații de construcție date amicilor politico-economici, ca într-un adevărat Urbanism de cumetrie.

Adauga comentariu