După compresorul anti-graffiti de 50 mii euro, Primăria mai alocă peste 10.000 de euro pentru „servicii de curățare” a construcțiilor VIDEO

După momentul istoric de testare a compresorului anti-graffiti din ianuarie 2020, la care a participat însuși Emil Boc, Primăria mai alocă 55.214 RON/11.216,66  EUR pentru servicii de curățare a construcțiilor. De această dată însă sunt vizate monumentele, statuile, busturile și plăcile comemorative care aparțin Municipiului Cluj-Napoca. Procedura de atribuire a acordului-cadru pentru aceste servicii a fost una simplificată, întrucât 10.000 de euro nu reprezintă o problemă pentru administrația locală, licitația fiind atribuită în urma unei cumpărări directe firmei  ALPINBISTBOLOG. 

Achizițiile inițiate din catalogul electronic, prin cumpărare directă vizează servicii de curatare monumente, statui, busturi si placi comemorative care apartin Municipiului Cluj.

Cod si denumire CPV: Servicii de curatare a constructiilor 

Pret de catalog: 55.214,00  RON

Alpinbistbolog SRL – a fost înființată în 2018, cu sediul în Bistrița Năsăud. 

Obiectul de activitate al firmei vizează lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri.
În 2020, firma înregistra un număr de 3 angajați. 
Tot anul trecut firma obținea un profit de 59 230 euro la o cifră de afaceri de 161 773 euro. 

În 8 ianuarie 2020, primarul Emil Boc testa personal un aparat revoluționar, unic în România, menit să îndepărteze infamele graffiti care au împânzit orașul.

Unicitatea aparatului, exceptând prețul uriaș de 50.000 de euro, constă în modul „ecologic” prin care „picturile” sunt îndepărtate folosind doar apă fiartă și presiune. 

 

Adauga comentariu