După ce a vândut radiourile din rețeaua IMPULS cu 1,8 milioane de euro, Decebal Cotoc duce o viata de nabab: a fost invitat pe yachtul lui Roberto Cavalli

Decebal Cotoc, clujeanul care a vândut recent rețeaua de radiouri Impuls turcilor de la trustul Dogan, explodează în lumea mondenă. După ce s-a făcut consul al Tunisiei, Cotoc parca trece prin criza bărbatului de 50 de ani, dar în sensul bun și vrea sa trăiască o noua tinerețe, făcând călătorii prelungite și bucurându-se de viața cu oameni importanți ai lumii.

Acum 30 de ani bișnițărea haine pe Oser, astăzi e pe yachtul lui Roberto Cavalli, cunoscutul creator de modă.

Decebal Cotoc însă mai și muncește: tocmai se pregătește să îi calce pe urme bunului sau prieten Daniel Metz și va intra în imobiliare cu o investiție pe care o va face pe terenul de pe strada O. Goga, unde a funcționat agenția de publicitate Amprenta.

Nu va fi problema cu autorizația de construcție, doar Decebal Cotoc are și o rețea de panotaj publicitar "pe neve" unde Primăria lui Boc închide ochii. Însă ar fi frumos dacă Boc i-ar da autorizația sub termenul de o luna. Actualul record e deținut de marele imobiliar Daniel Metz.

Tot ca sugestie pentru administrație, propunem numirea lui Decebal Cotoc ca cetățean de onoare al Clujului, precum și înnobilarea unei străzi cu numele său.

Sursă foto: Facebook/CotocDecebalVictor


 

 

Adauga comentariu