După ce toată ziua de ieri ne-a ignorat telefoanele şi mesajele prin care îi solicitam un punct de vedere, azi interimara de la DGASPC vrea un "drept la reprică"

Poate solicitaţi "precizări", doamnă, altfel este doar un drept la leprică (greşeală de tastare). Din respect faţă de cititori nu vă ignorăm cum v-aţi pernis să ne ignoraţi dumneavoastră ieri. Oricum remarcăm că de abia din data de 8 martie s-a informat conducerea CJ Cluj că ar fi cazul să se ia nişte măsuri şi de abia din 10 martie s-a binevoit să se ia măsuri contra coronavirusului la nivel de DGASPC (prin comunicare - ori de la comunicare la realizare mă îndoiesc să se fi făcut ceva concret până ieri (11 martie) când s-a scris materialul nostru, despre care aţi fopst informată că se scrie dar nu aţi avut bunul simţ să ne băgaţi în seamă) - fapt care ne demonstrează delăsarea pe bani publici a celor din instituţiile administraţiei publice locale - indiferent cine pe cine dă vina!

Altă dată, aveţi bunul simţ ca măcar la mesajele scrise să daţi un răspuns (gen: "sunt în şedinţă, nu am timp acum, revin cu un punct de vedere" şamd). Educaţi-vă să fiţi la dispoziţia tuturor celor care sunt contribuabili, că o faceţi din banii lor, inclusiv ai noştri! Abia ce am reuşit să-l educăm pe şeful dumneavoastră politic să nu mai fie arogant, nu avem timp şi de aroganţele dumneavoastră!

Adauga comentariu