După ce a stat închisă șase luni, Primăria de cartier din Mărăști, mutată într-o nouă locație

Activitatea Primăriei de cartier din Mărăști a fost suspendată în luna iulie pentru reorganizare. Între timp, locuitorii acestui cartier au fost nevoiți să se îndrepte spre sediul central de pe Moților.

”Vă informăm că începând cu data de 03.07.2019 Primăria de cartier Mărăști își încetează temporar activitatea pentru reorganizare. Pentru orice problemă vă recomandăm să apelați la serviciul Centrul de informare pentru cetățeni, str.Moților nr.7 sau la celelalte primării de cartier”, a fost anunțul primăriei.

Vechiul sediu se afla pe strada Fabricii, o locație ușor accesibilă. Acum, Primăria a anunțat că noul sediu se va redeschide în 6 ianuarie, într-o nouă locație, în apropiere de Piața 1 Mai. Aceasta este situată pe str. Porumbeilor nr. 41, colț cu str. Paris. În ciuda asigurărilor oferite de primărie, noua locație nu este la fel accesibilă.

”Noua Primărie Mărăști este accesibilă atât celor din zona imediat apropiată, cât și celorlalți locuitoriai cartierului Mărăști cu ajutorul transportului în comun, aflându-se la cca 50 de m de stația Liniei 1 și cca 150 de m de strada București, pe care se află mai multe stații de transport în comun ale liniei 36B, precum și la cca 500 de m de piața Abator cu stații ale liniilor 53, 36B, 41, 50, 23, 52”, anunță municipalitatea.

În incinta noii Primării Mărăști cetățenii vor putea depune cereri, achita taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare aferente cartierului, având la dispoziție 2 ghișee de depunere de cereri, 2 pentru achitarea taxelor de parcare (disponibile în perioada ianuarie – 31 martie 2020) și un ghișeu de taxe și impozite locale.

Numărul de telefon al Primăriei Mărăști este 0374869377.

Adauga comentariu