După ce şi-a luat ţeapă cu Cîţu, Emil Boc se vede ideologic apropiat de USR

Emil Boc: „PNL nu mai poartă negocieri cu USR, însă cele două partide trebuie să se respecte. Sunt apropiate ideologic”

Broaştele râioase devin tot mai mari, dar tot mai uşor de înghiţit de către politicianul Emil Boc. După ce că a fost unul dintre cei care au susținut alianța dintre PNL și PSD, pentru formarea unui nou guvern şi cel mai înfocat susţinător al lui Florin Cîţu (pe care l-a dus „să se tragă-n chip” şi la Electric Castle), acum îşi găseşte profil ideologic identic cu USR. Poate hipsterismele cu festivaluri cu muzică pe stick şi piste de biciclete vopsite pe asfalt să fie „profil ideologic identic” că, în rest, nu prea văd ce ar mai putea să apropie PNL de USR.

Sau se cere Boc în USR şi nu ştie cum să o zică?

Primarul Emil Boc a declarat, joi (conform cluj24.ro, că altfel nu ştim nici în ce context şi nici cine şi de ce l-a întrebat), că PNL nu mai poartă negocieri în acest moment cu foștii parteneri de guvernare, USR, însă acest lucru nu însemnă că cele două partide nu trebuie să se respecte. Motivul ar fi că cele două formațiuni au un profil care le apropie ideologic.

Primarul a menționat și că PNL va crede în continuare în marile valori ale partidului, iar acest lucru nu îl va schimba PSD-ul.

Nici nu ştim dacă să râdem sau să plângem: care sunt „marile valori ale partidului”?

Păcat că nimeni nu l-a întrebat pe Maestrul şi Excelenţa Sa dacă simte că a luat ţeapă susţinându-l atât de acerb pe Cîţu la şefia PNL? Dacă a fost ideea sa de mare strateg politic, sau a fost un simplu executant?

Uite, îl întrebăm noi.

Maestre, Excelenţă, nu-ţi putem oferi un microfon prietenos din faţa căruia să spui doar ce-ţi convine, dar poate-ţi convine să ne spui cum e să iei ţeapă?

Adauga comentariu