După ce a "rezolvat" urbanistic Cluj-Napoca, Emil Boc se mută la Câmpeneşti. Să-i dorim dorim un bloc lângă noua casă, să se simtă ca acasă?

După ce a umplut Cluj-Napoca de blocuri între case, case pe blocuri şi tot felul de proiecte fără studiu de impact pe trafic, de stau clujenii cu nasu-n ţeava de eşapament a colegilor de cartere-dormitor, primarul Emil Boc se mută la "ţară", la aer curat, unde nu există şansa să-l ajungă din urmă nici măcar damful de gunoi de la Pata Rât. Potrivit CluJust, eternul primar a decis să achiziționeze o casă în satul Câmpenești, aflat la 20 de kilometri de centrul Clujului.

Din informațiile obținute de Clujust de la surse juridice demne de încredere, abia s-a uscat cerneala pe contractul de vânzare-cumpărare încheiat la notar.

Contactat de portalul de ştiri, Emil Boc a confirmat: ”Da, sunt in proces de finalizare a tranzactiei, este o casă de vacanță . Voi locui în continuare în Zorilor.”

Acuma, în ceea ce priveşte Câmpeneștiul, primarul Gheorghe Fati, de a cărui comună aparţine satul susţine că acesta s-a dezvoltat mult, fiind multe case, dar că mai sunt probleme de rezolvat, cum ar fi introducerea canalizării, pentru care s-a demarat licitație. Deși nu are statut de stațiune, Câmpenești este privit ca un sat de vacanță, având și lacuri frumoase, pe marginea cărora sunt cabane.

Ca un amănunt picant, fostul primar Sorin Apostu are cabana la lac în Câmpenești. De asemenea, în anii 2000, mulți ștabi din Cluj au primit terenuri în concesiune în Câmpenești.

Adauga comentariu