După ce a propus să se dărâme gardul Parlamentului, acum deputatul USR Adrian Dohotaru vine cu o a doua inițiativă: vrea să se dușulească în biroul senatorului USR Mihai Goțiu!

Adrian Dohotaru și Mihai Goțiu, proaspăt aleși parlamentari USR de Cluj, cum au intrat pe poarta instituției, unde au fost trimiși să reprezinte interesele clujenilor, au și venit cu o primă inițiativă pentru cetățenii care i-au votat: ei au propus să se dărâme gardurile Parlamentului, pentru ca aleșii neamului să fie mai aproape de oameni! Și pentru că această primă inițiativă nu a fost îndeajuns, Adrian Dohotaru a plusat recent printr-o a doua inițiativă care îl va aduce și mai aproape de oameni, mai ales de marele om Mihai Goțiu, colegul său de bancă parlamentară și de partid: deputatul USR Adrian Dohotaru își propune nici mai mult, nici mai puțin decât să se dușulească în baia din biroul parlamentar al colegului și prietenului său, senatorul USR Mihai Goțiu, pe care Adrian Dohotaru îl numește, în postarea de pe Facebook prin care își anunță nobila intenție: „vicepreș. al Senatului”. Vicepreș sau nu, se pare că Goțiu va avea un nou coleg de duș la București, și nu doar un coleg de dus-întors, de du-te-vino:

„M-am întors din Bucureşti la Cluj cu Mihai Goţiu, vicepreş. al Senatului. La aeroport, el ia 8 spre casă, eu îmi iau bicicleta din parcare.

Şoferul lui Mihai se mira de ce am circula cu transportul public prin Bucureşti. A auzit el de unu', Cernea, care folosea transportul în comun, dar noi ar trebui să cerem să ni se pună la dispoziţie maşini că avem dreptul.

Eu merg cu bicicleta până la aeroport şi înapoi pentru că fac din Mănăştur 40 de minute, cât o maşină, şi e mişcare bună. Oricum, mă tem de sedentarizare în Parlament. Am şi glumit cu Mihai, dar destul de serios, că o să vin în echipament sportiv, în alergare până la Parlament, cu un rucsac în spate (cu sacou, cămaşă şi toate cele...). El are baie la birou, aşa că mă pot duşuli bine. Poate că o să pară cam ciudat la început, dar un corp fit e oricum mai ok decât burţile multor parlamentari.

Cum am un bagaj prea mare, prefer să las bicicleta şi restul lucrurilor la mama, în Mărăşti. Îmi iau echipamentul de alergare, că am şi la ea, ca să pot alerga în zona propusă ca Parc Est - Între Lacuri, în special la lacuri şi noua bază sportivă. De la mama fac 8 km până în Mănăştur. Trec pe lângă Avram Iancu, şcoala copilăriei mele, pe lângă Canalul Morii, prin Parcul Central, pe Plopilor, urc prin cartier spre pădure şi ajung fericit acasă, la timp să-l culc pe Matei.

(jurnal de alergare)”, scria pe pagina sa de Facebook, vinerea aceasta, deputatul USR Adrian Dohotaru, ca o reflecție adâncă după o intensă săptămână de muncă în Parlament pentru clujenii care l-au votat.

Deputatul USR, pentru că se teme de sedentarizare în Parlament, se laudă pe Facebook cu activitatea sa parlamentară sportivă, în loc să își miște posteriorul în scopul de a face legi pentru mai binele celor care l-au ales pentru ca să le reprezinte interesele, și nu să facă performanță sportivă în drumul spre Camera Deputaților, care nu este club sportiv, ci forul legislativ al acestei țări! 

Nouă, clujenilor, stimate domnule parlamentar Dohotaru, indiferent că v-am votat sau nu, nu ne pasă nici cât negru sub unghie cu ce mergeți dumneavoastră spre locul de muncă (puteți merge liniștit desculț, pe jos, cu bicicleta, cu Maybach-ul sau cu elicopterul!), pe noi ne interesează ce faceți la locul de muncă și modul în care activitatea dumneavoastră parlamentară ne influențează în bine sau în rău viața. 

Vă atragem atenția și vă amintim cu respect, stimate domnule Dohotaru, că cei care v-au votat nu v-au trimis în Parlament ca să vă dușuliți în biroul celuilalt stimabil domn, vicepreș. Goțiu, vă reamintim că nu sunteți plătit din banii noștri, ca parlamentar, nici să mergeți cu bicicleta, nici să vă dușuliți, ci ca să faceți legi! Punct.

Stimate domnule Dohotaru, vă mai atragem atenția și asupra faptului că astfel de postări publice, în care ne povestiți cum vă bicicliți și cum vă dușuliți, sunt mult sub demnitatea publică pe care o ocupați în urma unui vot, sunt mult sub statutul unui deputat, care ar trebui să vină în fața oamenilor cu proiecte serioase și nu cu povești de adormit copiii, nu cu jurnale puerile de alergare, de biciclit și de făcut duș, chestiuni care vă privesc strict personal, doar pe dumneavoastră și pe domnul în biroul căruia doriți să vă dușuliți!

Domnule Dohotaru, pe noi, cei pe care îi reprezentați în Parlament, nu ne interesează cât de sportiv și de fit sunteți dumneavoastră! Din partea noastră, puteți să aveți și burtă de bere și ceafă de bulgar, că ne e totuna! Mușchii abdominali bine definiți pe care vi-i construiți alergând înspre și dinspre Parlament nu ne afectează nouă, cetățenilor acestei țări, acestui județ, cu nimic viața! Așa că puneți mâna, vă rugăm, și scăpați de sedentarism prin muncă parlamentară serioasă și adevărată și lăsați lăudăroșeniile sportive să fie apanajul doar al vieții personale și al timpului dumneavoastră liber. Nu de alta, dar deja avem impresia că vă bateți joc de noi, cu tot cu corpul dumneavoastră fit și așa încălecat pe bicicletă cum sunteți!

Comentarii

ion

07.01.2017 17:17

Alt idiot care a inteles ca rolul lui pe acolo este doar decorativ si ca cel mai important lucru este sa-si ia salariul si sa aiba pensie mare! Cata bataie de joc sa te reprezinte toti neavenitii!!

Raul Campean

07.01.2017 18:00

Oare face dus impreuna cu Gotiu? Daca da, sigur se intampla foarte rar. Gotiu se spala cel mult de doua ori pe an, de Craciun si de Paste

George Alin

07.01.2017 22:40

Asta avem, cu asta defilam :))

Minimus

07.01.2017 23:08

Foarte bine zis!

Gelu

08.01.2017 17:16

Nu da bani pe bilet de autobuz. In 2-3 luni estimeaza ca strange bani de-un delfin. Abia apoi se emancipeaza ca si Cernea.

Adauga comentariu