După ce-a mimat că face piste pentru biciclete, municipalitatea nici măcar nu are bunul simț să le întrețină

Așa arată un capac de canalizare (vizitare, canalizare, nu contează) plantat pe strada Moților în plină așa -zisă pistă pentru bicicletă. Arată așa din cauză că vreun șofer a considerat că este pe pista mă-sii și și-a cățărat mașina (ceva cu greutate, de la SUV în sus) fix acolo, distrugându-l. Problema este că viața bicicliștilor este pusă în pericol, dar gardienii panseluțelor, aflați sub comanda pensionarului de lux Marcel Bonțidean, pe care noi îi plătim să fie chipurile polițiști locali nici nu observă, nici nu raportează.

Nu observă nici lungul șir de mașini parcate fix pe pistă, nici capacele dislocate de nesimțiții pe care se fac că nu-i observă.

Marceluș, tată, de ăia aproape 10 mii de euro pe lună pe care-i încasezi cvasi-degeaba, trezește-te, mimează măcar o dată pe săptămână că te interesează ceea ce faci!

Comentarii

Dept Comunicare...

07.05.2018 11:04

Nu tot ce este capac de camin de vizitare in oras este si capac de camin de apa/canal. Sunt multe alte utilitati care detin camine de vizitare. In foto se vede clar inscriptia DIGI, deci este camin de vizitare ... DIGI, nu canal.

Liviu Alexa

07.05.2018 12:37

Nu tot ce se comentează este și comunicare. În material scrie foarte clar: "(vizitare, canalizare, nu contează)". Adică nu contează al cui este capacul, ci că a fost distrus și că ceea ce contează este că viața bicicliștilor este pusă în pericol. Și nici nu era luată la refec Compania de Apă Canal. Unde dai și unde crapă profesionistul. Unde dai și unde crapă! Dacă tot v-ați băgat în seamă ia să ne explicați când s-a făcut ultima curățenie a rigolelor în Cluj-Napoca și de ce sunt înfundate acestea de 2 ani pe toată zona străzii Avram Iancu? Și mai revenim cu întrebări să vedem dacă tot așa de inteligenți și de prompți veți fi fiind. Până atunci, mai silabisiți în grup materialul și vedeți despre ce anume se semnalează (se atrage atenția) în acesta. V-ați repezit voi cu Dreptul la LEPRICĂ!

Dept Comunicare...

08.05.2018 07:49

Bă, dar jmeker te mai crezi tu @Departamentule, de pe o adesă care se presupune a fi a unei instituții publice! Adică facem glume și speculații pe banii noștri, cum ar veni?! Pe bani publici îți permiți glumițe și dumițe și suficiența unui răspuns de șmecheraș? Adică rigolele în care se deversează apa pluvială pentru care încasați voi bani nemunciți nu fac parte din sistemul de canalizare? Avem ce avem cu canalizarea când vă deversează nesimțirea din ea. Băi, șmechere, materialul nu era despre cum îți pute ție gura de canal, era vorba despre un capac (SPECIFICAT, băi, troll de căcat, că nu contează al cui e capacul) care pune în pericol viața bicicliștilor și atrăgeam atenția autorităților să ia măsuri. Te-ai băgat tu, ca musca în curul calului, cu precizări de care nu are nimeni nevoie. Căcații scriu în loc să pută. Dar scriu plătiți de noi.

Sarmisegetuz so...

07.05.2018 13:54

Tu ai trilema prostului care postează anonim: dacă ești prost de mic, când crești mare doar te joci. @Sarmicretinuțu'

Adauga comentariu