După aproape o săptămână, Durex a găsit o explicație cu privire la prezervativele sparte

La aproape o săptămână de la “scandalul” prezervativelor Durex sparte, descoperite de comisarii de la Protecția Consumatorilor Cluj, conducerea companiei a transmis un comunicat de presă. Explicația celor de la Durex este cel puțin interesantă pentru că nu își asumă prezervativele sparte și spun că acestea sunt contrafăcute.

Ca urmare a verificărilor, compania aduce la cunoștința publicului larg că prezervativele Durex Extra Safe aferente celor patru loturi identificate de autoritățile din Cluj nu au fost produse și nici puse pe piață de către Durex, acestea fiind produse contrafăcute.Durex își exprimă interesul pentru un dialog deschis cu autoritățile și consumatorii pentru a preveni și stopa fenomenul produselor contrafăcute și stă la dispoziția acestora pentru orice informații necesare pentru a facilita investigațiile", se arată într-un comunicat al companiei.

Reprezentanții Durex se arată interesați că colaboreze cu autoritățile ca să fie descoperite toate prezervativele cu probleme.

Mai mult, compania susține autoritățile vamale românești prin derularea periodică de sesiuni de instruire a personalului în vederea creșterii gradului de conștientizare asupra acestei probleme, dar și a identificării și confiscării produselor contrafăcute”, mai spun aceștia.

Cei de la Durex îi asigură pe clienți că toate prezervativele lor  sunt testate temeinic înainte să ajungă pe piață.

“Calitatea și siguranța produselor, precum și sănătatea oamenilor, reprezintă o prioritate majoră pentru Durex compania fiind implicată în mod activ în lupta împotriva celor care pun pe piață produse contrafăcute și a celor care îî sprijină. Prezervativele autentice Durex sunt de calitate superioară, acestea trecând print-un proces amplu de testare a siguranței și calității înainte să ajungă pe piață și la consumatori”, au declarat reprezentanții companiei.

Vă reamintim că în 7 iulie, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj au făcute publice rezultatele unor controale la distribuitori de prezervative Durex. Mai multe loturi au fost descoperite cu mari probleme, inclusiv prezervative sparte.

Comentarii

decretelul

13.07.2017 16:50

faina explicatie, doar ca nu se intreaba nimeni care e costul de contrafacere (cutie, ambalaje, etc) + riscurile, si toate pentru produse de cativa lei bucata, pret final de raft?Daca compara OPC-ul ambalajele, si da un rezultat rapid, ..inainte de a lua Bucurestiul plicul pentru musamalizare..? 

Adauga comentariu