Dupa 30 de ani: "U" Cluj reintalneste Primigi Vicenza

Clujenii au ocazia sa sustina echipa de baschet feminin a Universitatii la Trofeul "Nicolae Martin", eveniment sportiv in cadrul caruia baschetbalistele alb-negre vor reintalni Primigi Vicenza. In urma cu 30 de ani, clujencele au adus orasul in atentia baschetului european, invangandu-le pe campioanele Europei, italiencele care nu mai pierdusera de trei ani in fata nimanui.

Baschetbalistele de la "U" Cluj vor participa in perioada 8-10 septembrie la Trofeul "Nicolae Martin". Nu este doar o competitie de pregatire pentru campionat, este un trofeu de suflet pentru clubul clujean si pentru suporterii care au ocazia sa isi aminteasca de anii de glorie ai baschetului feminin de pe Somes, mai ales ca evenimentul si poarta numele antrenorului echipei din anii '90.

Desi majoritatea fetelor care vor juca in cadrul acestui trofeu nici macar nu erau nascute in 1986, cei care cunosc istoria clubului clujean stiu insemnatatea meciului in care elitele Europei au fost invinse, in Sala Sporturilor "Horia Demian".

La turneu mai participa si BC Montana si Aluinvent DVTK Miskolc.

Meciurile se vor desfasura dupa urmatorul program:

 

Adauga comentariu