După 14 ani, echipa de baschet feminin a Universităţii are argintul asigurat şi se bate pentru aur

Fetele lui Dragan fac istorie. Pentru prima dată după 14 ani, baschetul feminin urcă pe podium. Aseară, universitarele au câştigat detaşat în faţă echipei din Târgovişte, la o diferenţă de 28 de puncte. 

Meciul a fost unul al cărui deznodământ era clar, încă din prima jumătate, când baschetbalistele clujene au intrat la vestiar cu un avantaj de 21 de puncte (45-24). Universitarele au condus şi la 30 de puncte diferenţă, iar antrenorul şi-a permis să ruleze 10 jucătoare pe teren. 

Fluierul final s-a auzit când pe tabelă scorul era 90-62. 

Deşi au medaliile de argint asigurate, Dragan Petricevic şi fetele sale vor încerca să obţină un rezultat cît mai bun şi în finala cu ACS Sepsi Sf. Gheorghe. Munca se depune constant, de doi ani, ambiţie există, iar elevele antrenorului bosniac au arătat cât de mult îşi doresc acest titlul. 

"Great job girls! You made amazing job! "U" Cluj-Napoca goes to the final! Focus...we don't want to stop here! Haide "U"!" a fost mesajul lui Dragan Petricevic. 

 

Comentarii

VIO

12.04.2017 14:45

Dragan,are sansa sa fie campion al Romaniei la baschet atat la fete cat si la baieti cu echipa aceluiasi club U Cluj. Asta este o performanta.Succes Dragane !

Adauga comentariu