Dumnezeu nu bate cu bata! Tanarul lovit de ambulanta chiar furase banii din cutia milei! (VIDEO)

Pedeapsa divina chiar exista. O confirma chiar tanarul accidentat dupa-amiaza pe bulevardul Eroilor. Conducerea Serviciului de Ambulanta Cluj confirma faptul ca baiatul furase banii din cutia milei din Biserica "Schimbarea la fata" si fugea pentru ca fusese surprins.

“Tanarul intr-adevar a furat banii din cutia milei din biserica si a fost urmarit de femeia de serviciu. In goana, a  fost accidentat de o masina a Ambulantei. A suferit leziuni minore, dar va fi cercetat de politisti pentru furt”, a declarat pentru ziardecluj.ro seful Serviciului, Horia Simu. 

Oameni din biserica au confirmat si ei ca tanarul smulsese cutia milei din zidul bisericii. 

Va reamintim ca incidentul a avut loc inainte de ora 18.00, pe bulevardul Eroilor, unde un tanar de 20 de ani a traversat strada in fuga si a fost lovit de o ambulanta. Dar, culmea!, s-a  ridicat si a fugit in continuare, nedorind sa i se acorde primul ajutor. Fiind amnezic in urma loviturii, a cazut dupa doar cativa pasi. Un trecator l-a prins insa. Imediat, a fost introdus in masina echipajului de salvare, iar apoi, la fata locului, a mai sosit o ambulanta si o echipa a Inspectoratului Judetean de Politie Cluj. Momentul a fost surprins de NCN si puteti citi aici declaratiile martorului, cameraman NCN, si ale reprezentantilor IPJ Cluj.

 

Adauga comentariu