Dumistul Clujului! Ce gogorite turna in 2010 Alin Tise in ziarul de casa Ziua de Cluj: aerogara cu 10 piste si Donald Trump investitor! Hahahaha, iar clujenii l-au ales din nou in fruntea judetului!

Ziua de Cluj a fost dintotdeauna ziarul de casa al lui Alin Tise. Bine, a fost si al altor oameni de afaceri, de exemplu, al lui Sorin Dan sau Calin Mitica, despre care ziarul nu a scris niciodata nimic. Dar mai mult al lui Tise. Si astazi este. Marele jurnalist Ionel Lespuc nu a chitait nicio vocala cand au aparut dezvaluirile cu ilegalitatile de la blocul lui Tise, in schimb, ziarul Ziua de Cluj a afisat banner publicitar si a primit bani ca sa faca reclama la blocul actualului presedinte de CJ.

Dar nu despre Lespuc discutam astazi, ca el e mic si frustrat. Discutam despre ce dume dadea Alin Tise in presa sa de casa in 2010. Sunt doi oameni talentati la dume in Cluj: Alin Tise si Radu Moisin. Moisin s-a remarcat in campania din 2012 cand a anuntat venirea IKEA la Cluj drept o reusita a lui Boc. Duma de campanie, o mizerie. 

Credem insa ca, prin articolul de acum sapte ani, Tise, care este oricum cel mai bogat presedinte de CJ din Romania, urca pe locul 1 si la cel mai mare dumist din administratia locala.

In februarie 2010, Ziua de Cluj titra: "Miliardarii Trump si Ambani se bat pe noul aeroport al Clujului". Ca sa intelegeti cat de penibil era ziarul Ziua de Cluj si cum se gudura pe langa Tise, trebuie remarcat faptul ca acest articol era pur si simplu un fonfleu derivat dintr-un articol precedent cu tema similara publicat cu mult timp inainte. Practic, se reincalzea o ciorbita cu minciunele ca sa i se faca pe plac "lui Alin".

In articol, fiindca totusi merita sa ne oprim putin asupra lui, Alin Tise baga din top ca s-a intalnit cu reprezentantul lui Donal Trump si cu un miliardar indian ca sa construiasca un nou aeroport pentru Cluj, cu 10 piste. Pista ma-sii de treaba, va dati seama ce dume ordinare baga Tise in oficios la acea vreme: 10 piste! Spre comparatie, anul asta, aeroportul din Munchen va depasi 44 de milioane de pasageri si bietul de el se descurca totusi cu 2 piste!

 

De remarcat cum croseta domnul Tise alivenci umplute cu dume: ca are si teren, ca a comandat un studiu la nu stiu ce autoritate (apropo, domnule Tise, putem vedea studiul?), ca, practic, ce mai tura-vura, e ca si realizat noul aeroport.

Au trecut 7 ani. Cumnata lui Tise e sefa Juridicului de la Aeroport. Tise il lauda pe Ciceo azi si, perfid, il da afara maine. Mircea Avram se pregateste sa devina directorul general al Aeroportului. Clujana e in faliment. Cluj Arena e in faliment. Societatea de paza si protectie e in faliment. Conturile "familiei" Tise, ca vorba aia, ne-a spus clar domnul presedinte ca el nu are nicio treaba cu investitiile familiei (hahahaha), sunt pline. 

Clujeni ce l-ati ales, felicitari.

Comentarii

Nicu

23.09.2017 14:38

Cum sa nu bage asemena dume daca treaba merge, oamenii il cred, stau cu degetul in gura si se gandesc" ce destept, ce bun, ce priceput". Multi cred ca astia au inventat curentul electric, la fel si cu Boc, oamenii sunt convinsi ca doar la Cluj e mocangeala pe CTP, Clujul e cel mai cosmopolit oras, e primul din tara, e mama zaifeturilor si tata parangheliilor. Cand colo e exact invers, suntem inapoiati de-a binelea, am fost la Bucuresti saptamana trecuta, au vreo 8 pasaje, ala de la Gara de Nord e superb, nu mai vorbesc de Brasov, Oaradea, chiar si Turda are un aspect nou, la Cluj nu s-a facut nimica, absolut nimica. Ba da, colcaie infectia la Pata Rat, Aeroportul e dat pe maini bune, Centura unica se inhaie, ce mai , avem oameni destepti la conducere, votatii fratilor ca pana nu ne sufocam de prostie nu ne invatam minte.

Tuchi

23.09.2017 19:06

Beciul domnesc il paste pe Tise......si nu ma refer la crama!

r.c.

25.09.2017 14:49

cat timp e condus de cei care il conduc acum, ma tem ca beciul domnesc ii va ocoli kilometric pe tise, boc, base si gasca lor frumoasa si nebunatica de pedelisti, pupa-i-ar mama mumos pe ei ce destepti si de treaba sunt toti.

Anonimus

23.09.2017 20:17
Au furat judetul si l-au turnat cu palnia in buzunare, si tot nu le-a ajuns

hater

24.09.2017 08:34

Mi-aduc aminte de poveștile lui Alin din 2012, din campania de la locale: șosele rapide între Cluj și Dej sau Huedin, ba ceva și mai fantasmagoric - trenuri de mare viteza in județ! Ce mai, zici ca ar fi candidat prin Tokyo. Avea și un site cu sumele astea, pe care însă l-a stres la scurt timp. Pana la urma Alin arată ca a învățat de la maestru in materie de dume, maestrul fiind Nașu Boc. Cine ii aburea pe fraieri cu tunel pe sub centru, centuri, mai nou și metrou dacă nu Nașu. Pana la urma ce e de plâns e faptul ca fraierii ii voteaza iar și iar, in ciuda gogomăniilor pe care le debitează.

Claudia

24.09.2017 09:47

Eu nu înțeleg de ce vă bateți joc de Pinocchio, dându-i mutra asta porcină!

Adauga comentariu