Duminica accidentelor: Trei maşini marca BMW, AUDI şi Porsche, implicate în trei accidente diferite. Conducătorul autoturismului Porsche a cam "dispărut"

Şoferul unui Porsche cu numere de Mureş a lovit un troleibuz CTP, pe strada Moţilor, din Cluj-Napoca. Imediat după incident, şoferul bolidului a "dispărut". Potrivit autorităţilor, accidentul s-a petrecut duminică dimineaţa şi s-a soldat doar cu pagube materiale, iar maşina cu numere de Mureş urmează să fie ridicată. 

Tot în această dimineaţă un autoturism Audi a tăiat calea unui tramvai care circula pe strada Primăverii. Şi în acest caz nu au existat victime raportate, doar pagube materiale. 

Cei de la ISU Cluj susţin că au intervenit azi-noapte la un alt accident rutier, pe strada Alexandru Vlăhuţă. Accidentul s-a produs prin coliziunea unui taximetru cu un BMV. În urma impactului două persoane au fost transportate la spital cu răni uşoare. 

 

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 00.20.
Un bărbat de 60 de ani și o femeie de 33 au fost consultați de către echipajul SMURD și au fost transportați la spital cu afecțiuni ușoare.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției", arată cei de la ISU Cluj. 

 

Sursa foto principală: Monitorul de Cluj

Adauga comentariu