Duceti copiii la suspectul de pedofilie! Cristian Pomohaci a sarutat pe gura un baietel, la Jina. Copilul a fost adus chiar de mama lui la fostul preot

Gest socant al lui Cristian Pomohaci, cantaretul si preotul abia caterisit de Biserica Ortodoxa: in ropote de aplauze si cu bratele pline de Flori, Cristian Pomohaci face pe scena un gest extrem de controversat pentru un individ cercetat penal pentru pedofilie: saruta pe gura un copil – dupa cum se poate lesne vedea intr-un material video prezentat de stirilekanald.ro.

Un baietel adus de mama sa-l felicite pe preotul cantaret este pupat intr-un mod neasteptat. Poate ca intamplarea n-ar fi fost remarcata, daca fostul ierarh nu s-ar fi aflat in plin scandal de corupere sexuala a unui minor.

Cristian Pomohaci nu pare deloc suparat ca a fost exclus acum 3 zile din preotie. Se concentreaza cu patos pe cariera de cantaret. Asa se face ca sambata a urcat pe scena festivalului de la Jina, unde multumea l-a aclamat pe toata durata concertului.

Fostul preot a cantat 40 de minute, spre delirul fanilor sai. Ba chiar, la un moment dat, a facut si o dedicatie:

„Va multumesc. Dati-mi voie sa fac o dedicatie speciala slujitorului sfantului altar care slujeste aici, in Jina, parintelui dumnevoastra. Sa-i sarut mana sfintita si sa-i spun prin cantecul lui Cristian Pomohaci: toata casa are o cruce, numa' cine poate o duce.”

La urcarea si coborarea de pe scena fanii au facut scut in jurul lui Pomohaci, care n-a vrut sa scoata niciun cuvant in fata jurnalistilor. In locul lui au vorbit infocatii sustinatori:

“N-a facut rau la nimeni. Numai bine a facut. De cand s-a luptat cu toate vrajitorile si cu toti dracii si aia s-au luat pe el acuma.  De 10 ani il cunosc. E om de buna credinta si nu trebuia sa merite ce a meritat.”

Cristian Pomohaci a fost caterisit la sfarsitul saptamanii trecute in urma unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba. Pana acum, Pomohaci nu a contestat excluderea sa din preotie, dar mai are la dispozitie 2 saptamani.

Comentarii

ion

01.08.2017 18:12

SANDA SIMPLICITAS !

Claudia

01.08.2017 18:52

Ciobanii, or fi ei, unii, bogați, dar nu degeaba au ajuns (rămas) ciobani; mai mult nu-i duce capul. Nevestele le sunt pe măsură, iar copiii, scape cine poate!

civil

01.08.2017 21:33

Parinti iresponsabili cu creier de gaina. Nu-i bai ca-s prosti, baiul e ca-s tot mai multi!

Adauga comentariu