Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA cumpara masini de peste 5 milioane de lei

Dupa ce a castigat contractul pentru finalizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele-Prislop-Ic Ponor, Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA vrea sa achizitioneze utilaje in valoare de 5,2 milioane de lei.

Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA, societate subordonata Consiliului Judetean Cluj, a lansat astazi o licitatie pentru achizitionarea mai multor utilaje. Societatea intentioneaza sa cumpere in total 10 autovehicule, in sistem leasing.

Este vorba de mai multe utilaje care vor fi folosite la lucrarile de modernizare a drumurilor, acolo unde Drumuri si Poduri lucreaza in prezent.
Masinile vor fi platite din bugetul propriu, iar contractul este estimat la 5,2 milioane de lei. Ratele pentru leasing vor fi achitate in urmatorii cinci ani, iar la finalizarea contractului, masinile vor ramane in proprietatea societatii.

Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA a castigat, de curand, contractul pentru modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele-Prislop-Ic Ponor, lucrari care vor trebui  finalizate in noiembrie. Aceasta a inregistrat, in 2013, o cifra de afaceri de 35,7 milioane de lei, dar si datorii de 17,2 milioane de lei. Profitul societatii a fost unul modest, de numai 52.000 de lei in 2013.

Comentarii

licitator

28.05.2015 19:46

Este normal ca unitatea de constructii a CJ sa isi cumpere utilaje de constructii. Este anormal ilegal si penal ca radpp sa isi cumpere utilaje. Ea exista sa administreze si nu a castigat licitatii. Nici nu poate!!!!!!Si desi nu este capabila, executa lucrari la preturi astronomice. Furciune!!!!!

Adauga comentariu