Drumul spre Lomb, care ar trebui să fie utilizabil peste 4 zile, începe cu un morman de pământ. Iar clădirile în care vin investitori în iulie o cam iau la vale - FOTO

Comentarii

geo

17.05.2018 13:20

Cand te apuci de construit pe meleaguri, care sunt ca nisipurile miscatoare. Toata lumea din zona stia de sute de ani, ca pamantul respectiv o ia la vale. Exista studii geo, le are si primaria...Acolo ar trebui sa umble ciobanu cu oile, nu pompati bani in investitii inutile.Pacat ca pe cei care au autorizat cheltuirea banului public pe asa ceva, nu-i putem trage la raspundere. Ar trebui sa raspunda cu propriile bunuri!!!

gogu

19.05.2018 12:06

Eu zic sa-i mutam pe labagii din primarie si pe proiectanti in "minunatele" cladiri pe care cu inalt profesionalism le-au ridicat pe acel amplasament. Si sa uitam de ei, acolo, vreo 25-30 de ani. Legati de calorifer. Un constructor, care nu se scuipa in oglinda in fiecare dimineata, nu se apuca de proiectat/ construit indiferent ce ordine sau ce bani primeste, daca ceva(oricat de mic) nu-i in regula. Asta ca sa fiu decent in exprimare. Baiul insa este sistemic! N-am umplut de boci, de basisti, de mizde sfatoase ce reazema mopul, ce mai, de specialisti. Avem ce am votat. Apropo' ce mai face "Centura de Diamant"? 

Adauga comentariu