Drumul din spatele centrului comercial Vivo, împânzit de gropi. Locuitorii din Valea Gârbăului au ajuns la culmea disperării

O bună parte dintre drumurile din județul Cluj arată ca în evul mediu, fiind împânzite de gropi.Tot ce face Consiliul Județean Cluj pentru drumurile județene este să le „cârpească”. Deși de la Guvern s-au primit bani pentru drumurile din județul Cluj, acestea au rămas pline de gropi, noroi şi bălţi imense. Nervii şoferilor sunt întinşi la maximum, însă autorităţile ignoră cu brio fiecare reclamație făcută de către locuitorii din zonele cu drumuri afectate.

„La limita dintre Cluj-Napoca și Florești, în spatele centrului comercial Vivo, drumul de acces spre zona Răzoare, Valea Gârbăului, lasă de dorit. Este plin de gropi, iar locuitorii din zonă trebuie să găsească soluții în fiecare zi pentru a proteja mașina cât mai mult. Locuitorii din zonă au semnalat problema prin intermediul mesajelor transmise către primăria din comuna Florești însă fără răspuns”, ne transmite o clujeancă.

Adauga comentariu