Dreptate și amenzi împărțite după bunul plac al polițiștilor locali

Puțin după ora 19, pe Memorandumului, vizavi de un magazin de îmbrăcăminte, un Audi e parcat cu tupeu, jumătate pe carosabil, jumătate pe trotuar. Are avariile puse, deci îl văd ceilalți participanți la trafic și îl pot ocoli. Stă; și stă, și stă.

Un polițist local, înarmat cu fluier și chitanțier, patrulează agale pe carosabil, pe prima bandă. Ai crede că merge fără chef să o amendeze pe femeia care a parcat cu nesimțire. Dar in loc să scrie o amendă, îi face semn grăbitei, care traversa neregulamentar 5 benzi. Pe jos. Polițistul local merge mai departe. Probabil să-i ureze "poftă bună" următorului șofer care stationează pe carosabil și care iși lua o shaorma de la fast-food.

cj 75 gyn

Contravenienta neamendată a mai și avut nesimtirea să mai încurce traficul până și-a pus pungile cu ce a achizitionat în portbagaj, iar când să plece și să elibereze prima bandă, s-a gândit să treacă aproape transversal strada, direct de pe trotuar până pe banda a 3-a.

cj 75 gyn

Dacă vedeți un Audi CJ-75-GYN, feriți-va! Femeia nu cunoaște legislația rutieră și nu se știe in ce domenii mai are lacune sau cunoștințe.

Adauga comentariu