Drept la replică dat de Daniel Tămaș, șeful DGAPSC, cu privire la „acuzațiile” făcute de Ziar de Cluj și Alin Tișe

Comentarii

Zdrențe

14.07.2016 21:37

Nu stiam că Raluca de la Achizitii , lucrează si la Centru Comunitar ...sau vorbim doar de cele care au trecut din debutant direct in gradul profesional 1?!

Mihaela

14.07.2016 23:18

Măi gunoiule de Tămaș , dar mare tupeu poți avea , ești un vagabond notoriu , un infractor ( o să se demonstreze și o să se confirme foarte curând ) ai făcut din această instituție prin "numirea" la șefia centrelor un grup infracțional bine organizat ! Te comporți cu atâta tupeu , fiindcă oricum ești conștient că acum de data asta vei părăsi postul de cap al mafiei PSD-iste  manevrat cu multă dibăcie de Sălătioan , Itu , Oleleu , Lăpușan -niște gunoaie pe care clujenii le-au aruncat la coș ! Mai ai puțin ! 

Ina N.

14.07.2016 23:40

Buna seara. Avand in vedere nivelul salarial scazut acordat absolventilor de facultate, recent angajati, clasific aceasta initiativa drept o masura sociala binevenita, in conditiile in care un credit imobiliar necesita un avans de 25% , respectiv 35%. Luand in calcul suma mare solicitata de propietar pentru inchirierea unui imobil, un tanar angajat n- ar mai fi avut bani de cheltuielile curente, dupa plata utilitatilor. Atitudinea dl. Rusu privind cazarea unor tineri cu rezultate profesionale vizibile in comunitate, prin munca pe care o desfasoara in CCJ, il descalifica din pozitia de presedinte a Sindicatului D.G.A.S.P.C. In decursul perioadei in care si- a exercitat atributiile de serviciu nu a solicitat vreo intalnire cu membrii sindicatului, inscrisi abuziv, fara acordul lor, pentru a discuta diversele probleme cu care se confruntau. Mai mult, bonurile de masa oferite de sindicat cu ocazia sarbatorilor erau uitate in geanta dl. Rusu, necesitand a fi cautat cu zilele pentru a fi recuperate. De asemenea solicitarile de iesire din sindicat erau uitate in cosul de gunoi, refuzand solutionarea acestora, decat in urma replicilor cu nuante amenintatoare. Lista de abuzuri poate continua, insa data fiind functia detinuta de dl. Rusu, lasa loc unei intrebari pertinente: "Oare cum poate un presedinte de sindicat, din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala, sa expuna public situatia financiara a unor tineri, debutanti in ceea ce priveste experienta in munca, cu rezultate profesionale exceptionale, mai ales cand are si el la randul lui un copil? Probabil, daca as fi detinut functia dumneavoastra as fi luptat pentru mai multe politici sociale pentru acesti tineri, care va platesc pensia din ipozitele retinute de catre stat. Dar, desigur, fiul dumneavoastra nu a fost nevoit sa traiasca cu 800 lei (chirie, mancare, utilitati), din moment ce cotizatia contribuabilor era virata pe cardul personal. Asa bun presedinte ati fost! ADMIN: este clar ca interesul dumneavoastra personal va altereaza perceptia cu privire la caz. Cladirea a fost transformata ILEGAL in locuinta. Scopul pentru care era in proprietatea statului era cu totul altul. Nici o justificare nu poate explica INCALCAREA LEGII. Tamas era de buna credinta facand LEGAL ceea ce a facut - obtinand toate autorizatiile pentru demersul sau. Caci simpla dispunere a lui Tamas sa se faca locuinta nu-l transforma in element al legii, ci doar intr-unul care a ABUZAT de functie. Adica fapta penala. Ramane ca procurorii sa stabileasca acest lucru. De restul, nu mai faceti apologia posibilului infractor, ca si acest lucru este fapta penala. De asemenea, faptele rele (care trebuiesc dovedite) ale lui Rus nu justifica faptele penale (de dovedit) ale lui Tamas. Se vede ca stati extrem de prost la Directie la capitolul moralitate. Trebuia sa luptati pentru salarii decente, nu pentru actiuni impotriva legii.

ruxan

15.07.2016 09:12

Prea multe vorbe nu tin de foame. Faptele vorbesc.

Zdrențe

15.07.2016 09:24

De ce doar unele domnișoare au avut privilegiul de a locui gratuit? Mai sunt angajate tinere, cu venit mic din afara orașului care cu greu se întrețin in chirie. Care au fost criteriile de selecție?

gore

15.07.2016 21:10

criteriile erau pe disponibilitate la aratat chilotii. stiu din experienta.

Einstian

15.07.2016 09:29

Doamna ina...renuntati la concediul pe bani publici de la mare, si dati banii la tinerii cu salariul de 800 lei....nu mai tineti morală la rusu ca stiti si d-voastră numele persoanelor care stau acolo, si stiti ca nu sunt din famili sărace.... Ar trebui publicată lista persoanelor care stau acolo si veniturile acestora...iar apoi sa vedeți ce dezinformare baga Tamas cu ai lui.

iar??

15.07.2016 10:31

Iar minte amestecand intentionat  lucrurile Tamas??Noi cei din interior stim clar care e adevarul. Chiar daca prin reducere la absurd ar fi fost legal transformat spatiul in locuinte de servici[ ceea ce este total ilegal!, ,,clientela,,cazata aici formata din amante si altfel de pile!!? nu are ce sa caute acolo indiferent de salariu. Cine nu se descurca cu salariu isi cauta alt loc de munca. Sunt destui cei aflati in aceasta situatie dar nu beneficiaza  de privilegiile lui tamas. Tamas stie ca a calcat pe bec si acum vrea sa deruteze lumea si pe cei neavizati , deci atentie

Vasile

15.07.2016 12:55

TISE asta când mergea la Bamboo la [MODERAT] fete era deja șeful Consilului !! ADMIN: sub protectia anonimatului, in nici un caz nu veti aduce acuzatii pe care nu le puteti proba. Aveti dvezi la ce afirmati, produceti-le! Daca nu, ciocul mic!

andreea

15.07.2016 21:07

ADMIN: pupincurisștii să comenteze în altă parte.

Vasile

15.07.2016 12:56

TISE [MODERAT] voi nu vedeți ce periculos e ???

me

15.07.2016 21:31

ADMIN: gretos pupincurism.

me

15.07.2016 22:14

Sug!!!! ADMIN: Andreea, stim. Dar nu ne intereseaza! Încearcă pe Calea Turzii.

gore

15.07.2016 22:15

ADMIN: Netea, e întuneric și nu știm cine te-a!

me

16.07.2016 09:03

ADMIN: andreamarcel27@yahoo.com, sau ce alt asistat mintal oi fi fiind tu, faptul ca ai ajuns la injurii si insulte si la dorinta ca altii sa moara, ne bucura, ca este indiciul ca sunteti pe faras toata gasca de hoti si imbuibati pe bani publici, Grupul Organizat Infractional al lui Tamas, impropriu numite DGAPSC Cluj. Anii grei de parnaie pe care ar fi normal sa-i luati sper sa va aduca pe calea cea buna, a omului muncitor si cinstit, care nu fura. Si stim ca sugi, ne-ai zis-o si ieri. Incearca pe Calea Turzii - ti-am mai recomandat.

me

16.07.2016 11:03

Aveți dreptate, de la început am fost pusă pe scandal. Noi, ăștia puși pe căpușat banul public când suntem demascați căutăm numai scandal și injurii. Astea ne plac. Suntem niște libidinoși care se scaldă în troaca banului public și când vedem cuțitul legii începe să grohăim ascuțit, să clefăim injurii, poate, poate, scăpăm. Tot clujul ar trebui să ne arunce la gunoi. Suntem niște infecți. Sper să ne adunam un grup suficient de mare cât să ne considere procurorii DNA exact ceea ce suntem: Grup Infracțional Organizat și să se ocupe și de noi. Când ne vor prinde sperăm să ne și scuipe intre ochi, nu numai să ne încătușeze. ADMIN: andreamarcel27@yahoo.com, recunoașterea este primul pas spre însănătoșire. Bravo!

rares b.

16.07.2016 13:12

 Da mai are direcția asta și alte  centre cu rezultate bune, sau ăsta o fi singurul!? Nu de alta, dar poate mai sunt si alții care merită să beneficieze de cazare gratuită din mila unor angajați ai statului. 

Lavinia

17.07.2016 19:20

Mihaela Telcean și Crișan Ramona au luat note pe drept la concursul pe post?! Întreb pentru că ambele sunt folosite de Tămaș și tot ele se apără reciproc! A venit vremea ca DNA să-și facă treaba!

Alin

19.07.2016 16:40

Daca sunte-ti așa corecți de ce nu lăsați comentariile ADMIN: din rușine de rușinea care ar trebui să o ai tu că nu stăpânești nici măcar gramatica limbii materne, dar ai vrea să ne proptești propria ta limbă-n comentarii agramate și lipsite de sens. NU mai bine o proptești acolo unde știi tu mai bine?

Alin

19.07.2016 16:41

ADMIN: bă-băiatule, dacă vrei să înjuri de mamă, mai întâi familiarizează-te cu gramatica limbii române. Dacă ai fi știut ce înseamnă să vorbești despre acțiuni fiziologice îndreptate împotriva mamei (nu din prietenia mâinii tale cu micuțul tău organ de picurat pipi, ci din acțiuni concrete inclusiv cu mă-ta), ai fi știut că ea se desparte în înjurătura proferată cu o cratimă. Întreabă-l pe tac-tu dacă știe ceva despre cratima cu care a despărțit-o pe mă-ta atunci când te-a conceput. Asta dacă își mai aduce aminte, nu era prea beat, sau chiar el îți este tatăl și nu vreunul dintre multiplii vizitatori de pe la voi acasă. Este deranjant că tot felul de analfabeți și impotenți ați vrea să înjurați, dar nu stăpâniți nimic care să vă facă demni de un asemenea exercițiu.

Telceanoboy

19.07.2016 19:04

De ce Tămaș apără un abuzat or ca dna Crișan Ramona?! Cum este posibil să susțină o persoană acuzată de abuz în formă continuată?! Care este motivul apărării?! Indiferent de răspunsul dat trebuie o acțiune în stradă, în instanță judecătorească, la poliție, parchetul de pe lângă tribunal Cluj-Napoca și DNA!! Nu se mai poate oameni buni!!

Adauga comentariu