Drept la replica

In urma publicarii unui material in Ziar de Cluj, Fuego a transmis un drept la replica, prin intermediul caruia se disculpa pentru intarziere. Artistul sustine ca a intrebat de nenumarate ori cand e randul lui sa cante, insa de fiecare organizatorii i-au spus sa astepte.

Publicam mai jos integral dreptul la replica transmis de Fuego:

„Eu sunt artistul pentru care publicul inseamna totul, indiferent daca sunt nevoit sa cant in frig sau pe scene improvizate. Datorita lui exist si-l respect pentru asta! Tocmai din aceasta privinta, la care adaug si profesionalismul meu, am fost prezent in Piata Unirii din Cluj, in spatele scenei, la ora 18.15. In acel moment nu era inceput spectacolul, iar instrumentistii mei si-au montat toate cele necesare. De asemenea, pe la 18.30, am acordat si un interviu televiziunii Look TV. Pe scena, reprezentatiile au inceput la ora18.50. Pana cand am intrat eu, am intrebat de nenumarate ori cand e randul meu si de fiecare mi s-a spus sa astept. Nu a existat nici o pauza si nimeni nu m-a asteptat pe mine. Eu puteam canta de la 18.30 chiar, dar principiul organizatorilor a fost acela de a intra mai tarziu. Nu am lasat pe nimeni sa astepte. Organizatorii au luat aceasta decizie pentru clujenii lor, cei care nu m-au prezentat din complezenta ca fiind ARTIST AL POPORULUI REPUBLICII MOLDOVA, ci pentru faptul ca am primit, cu onoare pentru mine, acest titlu prin decret prezidential in 2012, de la presedintele Nicolae Timofti.

Credeti- ma ca spectacolul a fost minunat. Desi era frig, oamenii au cantat, au aplaudat, ba mai mult, au inceput sa se stranga din ce in ce mai multi atunci cand am inceput sa cant. Asadar, nu am intarziat deloc. Spectacolul a inceput mai tarziu. La fel cum au asteptat si oamenii in frig, la fel am stat si eu in spatele scenei, ca sa ma prezint in fata lor, fara bundita, pe care ar fi fost bine sa o am.

Iubesc Clujul, este orasul adolescentei mele, este locul incarcat de farmec si istorie, unde imi place intotdeauna sa revin. Si-i iubesc si pe clujeni, care-s oameni faini si de omenie si niciodata, cel putin fara motive intemeiate, nu as lasa pe cineva sa astepte pentru mine. Si nici sa renunt la a canta. La Piatra Neamt, din cauza organizatorilor, am cantat, in turneul meu national de colinde de anul acesta, in frig, intr-o sala neincalzita, in costume subtiri!

Le doresc clujenilor Craciun luminat, de Rai colindat! "

 

Comentarii

Cipri

22.12.2014 12:45

Fuego a oferit publicului prezent in piata un concert super!Frigul de afara nu a tinut lumea in casa,Piata Unirii s-a umplut cand a trebuit sa intre Fuego.Am vazut masina lui in spatele scenei cu mult timp inainte de ora 19,e vina organizatorilor ca a intrat asa de tarziu!

Ioana

22.12.2014 20:15

Fuego este artistul care isi respecta publicul si canta uneori in conditii foarte proaste, si asta pentru ca isi iubeste si respecta publicul. Asa ca, sunt sigura ca cei care au organizat spectacolul au fost rau intentionati si au lasat sa se creada ca Fuego a intrziat... numai din rautate si invidie. Am fost la foarte multe concerte cu Fuego si nu a intraziat NICIODTA!!

Liana

23.12.2014 08:58

Organizatorii au fost cei vinovati pt.aceasta intarziere!!!Fuego era acolo la ora 19,30!Mai intai sa va interesati si apoi scrieti articole!!!!

Adauga comentariu