Drept la leprică (pardon, replică) cu managementul „Spectrum”

Ca urmare a materialului https://www.ziardecluj.ro/nesimtire-pe-banii-parintilor-scolile-private-din-cluj-refuza-comunicarea-timp-ce-scolile-de-stat-isi-prezinta-perfomanta prin care demonstrăm faptul că pe banii părinților comunicarea în sistemul privat e la pământ, mai precis e dominată de nesimțire și nepăsare, conducerea Spectrum s-a hărnicit să creadă că poate să ne mintă producând un drept la leprică(pardon, replică) prin care afirmă contrariul a ceea ce Ziar de Cluj a consemnat în discuția telefonică.

În producția managerială a celor de la Spectrum se afirmă că ei sunt extra, super deschiși la dialog, că au depus eforturi supra omenești să vrea să dialogheze, că ar fi cerut doar să fie păsuiți până la momentul T0 când managerul ar fi fost disponibil pentru un dialog s.a.m.d, miniciuni cu picioare scurte. În realitate discuția dintre reporter și cine o fi fost la caputul „firului” a decurs în felul următor:

Reporter: Bună ziua. Sunt Oana Spiru, de la Ziar de Cluj

Cineva de la Spectrum (că n-a avut educaţia necesară prezentării): Bună ziua. Spuneți vă rog

Reporter: Facem un material despre eficiența școlilor private. Ați putea să ne faceți legătura cu managerul?

Cineva de la Spectrum: Ăăăăăăă, domnul manager nu este disponibil acum. Vă va suna el dacă dorește

Reporter: Știți că în baza legii 544 domnul este obligat să ne transmită detaliile pe care i le cerem?

Cineva de la Spectrum: Ăăăăăăăăăăăă, Domnul Manager își va asuma să nu vă răspundă (bla bla bla)

Ne este podul plin de minciuni vândute drept adevăr. Așteptăm din partea Spectrum să porducă dovezi privind disponibiltatea și apetența pentru dialog, altele decât blablabla- urile din mailul trimis către noi.

Adauga comentariu