Drama Laurei Lucia, mama care nu are acces la propriul copil, deși legea e de partea ei: "Iubirea lui mami, nu te speria!"

 

Manipularea unui minor pentru a servi interesului unuia dintre părinți în reglarea situației deteriorate dintre aceștia este un lucru extrem de grav. Nu o spunem noi, ci specialiștii și, în special, magistrații clujeni. După cazul arhitectului din Pitești care, deși avea sentințe în mână, nu putea să își recupereze copilul sechestrat de propria mamă, astăzi vă prezentăm o altă poveste a doi clujeni ce se bat pentru domiciliul stabilit al copilului lor în vreme ce divorțul este suspendat din pricina plângerilor penale pe care aceștia și le-au făcut reciproc.

 

Laura Lucia, încă Stănică pentru că nu este divorțată, suferă o dramă ieșită din comun. Povestea acesteia arată o căsnicie scurtă, faptul că a rămas însărcinată și a încercat să își salveze mariajul până în momentul în care nu a mai suportat infidelitatea și lipsa de respect a soțului.

Însă toate acestea au dus la o situație ce în prezent generează scandaluri și multiple apeluri la 112, copilul suferă, mama acestuia suferă și educația minorului este grav pusă în pericol.

Femeia a povestit pentru Ziar de Cluj că s-a îndrăgostit nebunește de Dan Cantemir Mario Stănică, s-au căsătorit, iar pe fondul faptului că omul nu avea un loc de muncă stabil au început să apară discuții.

„Pleca dimineața și se întorcea seara. Mi-a furat bani de pe card și din poșetă. Aveam certuri pe tema banilor. Ulterior, am rămas însărcinată, timp în care acesta m-a izolat de prietenii mei și familie. Inclusiv spunea că nu are ce căuta propria mea mamă în apartamentul meu. Noi am avut și un magazin pe care l-am deschis împreună. După ce am născut, în timpul unui concediu în Spania am lăsat-o pe soacra mea să gestioneze afacerea, iar ulterior am constatat că m-a furat și introducea marfă la negru spre vânzare.

Momentul în care m-am decis să divorțez a fost după ce am petrecut un concediu în Ungaria cu soțul meu, amanta lui și soțul acesteia. La scurt timp după, soțul ei m-a sunat să îmi spună că i-a prins împreună într-un alt apartament pe care îl dețineam împreună cu Dan Stănică. Atunci am hotărât că nu mai pot. Între timp, am rugat-o pe mama mea să se mute cu noi în apartament de frică să nu fiu agresată fizic de către el.

Certurile existau în continuare. Dan vorbea vulgar și ne jignea permanent atât pe mine cât și pe mama. Astfel, am apelat la un avocat și am înaintat cererea de divorț. Odată văzând că lucrurile erau serioase, scandalurile s-au întețit.

Băiatul nostru avea nevoie de mine. Era mic și avea nevoie foarte mare de mama lui, dat fiind că a avut probleme de sănătate. Dan Stănică m-a amenințat că îmi ia copilul, asta în vreme ce în primii ani de viață nu a manifestat un interes pentru băiat. Vorbim aici de la lucruri banale precum hrănirea lui, schimbatul scutecelor sau activități ce țineau de creșterea acestuia” a explicat Laura Lucia.

Fotografia postată de Popa Laura.

Divorțul, începutul unor serii de plângeri penale și ordonanțe președințiale

Lucia a dorit ca până la finalizarea divorțului minorul să locuiască cu ea. În acest sens, femeia a cerut ca, prin Ordonanță Președințială, instanța să se pronunțe exact în ce termeni se poate realiza acest lucru: program de vizită, vacanțe, responsabilități, etc.

În prima etapă, Judecătoria Cluj-Napoca i-a dat câștig de cauză Luciei Laura, iar decizia s-a definitivat la Tribunalul Cluj prin apel, câteva luni mai târziu.

Redăm câteva fragmente relevante din hotărârile pe marginea Ordonanței Președințiale din 2016.

„Rolul mamei în viața unui minor, prin ordonanța pronunțată, a fost călcat în picioare de către prin hotărârea apelată, într-un fel fără precedent, relativ la un astfel de tată, astfel de bunică paternă, iar nu în primul rând raportat la interesul unui minor de sub 5 ani, justificat și explicat prin ancheta socială, la rândul său ignorată în tot de prima instanță. Pârâtul printr-o conduită cel puțin reprobabilă, în vederea șicanării reclamantei a aplicat diverse tratamente propriului copil, străine de interesul său superior. Nu a ținut seama de problemele medicale ale minorului. În timpul în care minorul era în spital, pârâtul, contrar indicațiilor personalului medical și al soției (reclamanta) îi aducea minorului cantități imense de înghețată (câte 3 simultan), îndemnându-l pe minor să le mănânce. După ieșirea din spital, pârâtul și-a dus propriul copil, în contra opoziției mamei și interesului superior al copilului, la piscine exterioare la temperaturi de peste 30 grade, expunându-l în aglomerație, apă rece, soare arzător extrem de dăunător minorului; Nu îi respecta programul de somn, ajungând la locuința mamei în toiul nopții, în stare de epuizare totală; pe ordonanța președințială, lăsăm instanța de apel să tragă concluziile ce se impun asupra. Instanța a înlăturat ca neîntemeiate susținerile reclamantei, în sensul că pârâtul reclamant pune în pericol viața minorului prin faptul că îl transportă pe minor pe scaunul din față. Anexează dovada faptului că și la această dată intimatul îl transportă pe minor pe scaunul din față, fără nici o centură de siguranță. Pe un fond de sănătate fragilă, apelanta l-a îngrijit corespunzător pe minor, respectând toate indicațiile medicale date de specialiști, însă s-a lovit zi de zi de comportamentul dezechilibrat al tatălui ce a acționat contrar interesului minorului, nerespectând niciuna din aceste indicații. Apelanta a implementat minorului un program de viață organizat, bazat pe echilibru, atât legat de alimentație, odihnă, cât și un echilibru psihic, lucru ce nu a mai fost posibil de la data la care intimatul a cunoscut Intențiile soției de a desface căsătoria, acesta începând să acționeze contrar intereselor minorului. Tatăl înțelege să ia în mod constant minorul de la grădiniță înainte de ora de somn, fără știrea sau acordul mamei, ajungând să se opună fizic la luarea copilului de către mamă. Atunci când îl are în grijă tatăl nu îl supraveghează pe minor, lăsându-l singur pe străzi, punându-i în pericol siguranța și integritatea – s-au depus la dosar planșe fotografice și rapoarte de supraveghere efectuate de firmă autorizată de detectivi particulari. Tatăl pune în pericol integritatea fizică a minorului, prin încercarea de a premedita și construi planuri și scenarii diabolice care să o incrimineze pe mamă, dar care , din păcate, îl au la mijloc pe minor și îl pun pe acesta în pericol”, au consemnat magistrații în 2016.

După decizia definitivă, ca minorul să rămână în domiciliul Luciei, o perioadă s-a respectat până în această vară, când după ce i-a expirat perioada băiatului în custodia de vacanță la domiciliul tatălui, cel din urmă nu l-a mai predat mamei.

Înscris la două școli, minorul nu freventează în prezent niciuna dintre acestea. Confictele între Lucia și Dan s-au întețit. Femeia susține că nu a putut să mai petreacă o zi întreagă cu propriul copil de mai bine de 100 de zile. Pe lângă plângerile penale pe care cei doi soți și le fac unul celuilalt, dosarul de divorț care conține probe depuse de un detectiv particular, o serie stufoasă de înregistrări audio și video, mesaje transmise prin telefon, este în prezent suspendat.

Între timp, tatăl băiatului deși în prezent nu respectă legea a depus la rândul său o cerere pentru o nouă ordonanță președințială definitivă prin care să se stabilească domiciliul băiatului în apartamentul în care acesta locuiește.

                                       

Varianta tatălui...incompletă

Contactat pentru a comenta această speță, inițial Dan Cantemir Mario Sănică- tatăl copilului a fost de acord să vorbească despre motivele ce stau la baza conflictului actual dintre el și soția lui. Însă, pe parcursul conversației telefonice a intervenit cu un limbaj agresiv, mama acestuia. Dat fiind amenințările enunțate de cei doi am hotărât să publicăm doar partea de început a conversației. Ulterior acesta a reventi cu un telefon și s-a ajuns la un numitor comun bazat pe faptul că în continuare este invitat să își spună varianta lui de poveste.

„În ultimii ani, băiatul meu a fost supus unor abuzuri psihice și fizice efectuate de această așa-zisă mamă( Lucia Maria Stănică). Mi s-au făcut înscenări până la acuzații de pedofilie. Avem un dosar cu șapte volume, mai multe decât dosarul lui Prigoană. Avocatul ei o apără din suflet. Așa a spus și în fața instanței. Dumneavoastră ce concluzii trageți din o astfel de afirmații.

Copilul refuză categoric să o vadă încă din 2016. A și lovit-o. Există probe și plângeri. Băiatul refuză să plece cu mama lui. Ce face ea acum sunt niște hărțuiri din partea ei și a avocatului” - se justifică Dan Stănică.

Din nefericire, acesta nu a explicat nici infidelitatea, scandalurile și limbajul vulgar, toate acestea fiind reținute de magistrații clujeni, cu atât mai puțin faptul că a încălcat ordonanța președințială actuală.

 

Baiatul are nevoie de mama lui

Într-una dintre dimineţi, Lucia este sunată de băiatul ei de pe telefonul tatălui. Conversaţia dintre cei doi oglindeşte drama prin care aceasta trece în timp ce îşi calmează băieţelul închis în casa în care locuieşte cu tatăl său. 

 

 

Minor consiliat de Protecția Copiilor Cluj

 

Contactat pentru a face precizări în cauză, Daniel Tămaș-directorul DGASPC Cluj susține că minorul este consiliat psihologic pe o perioadă de trei luni.

„Urmare a solicitării dvs. telefonice privind situația copilului Stanică L. M.,  vă comunicăm următoarele:

Cazul se află în evidența  Centrului Județean de Intervenție pentru Copilul Abuzat, urmare a stării de conflict parental pe fondul divorțului părinților, această situație afectând copilul.

În prezent, Judecătoria Cluj Napoca a dispus efectuarea, de îndată, a unui program de consiliere psihologică pentru minor pentru o perioada de 3 luni, o şedinţă la două săptămâni, în funcţie de programul minorului, de către un psiholog din cadrul instituției.

La finalizarea programului de consiliere, psihologul va întocmi un raport pe care îl va comunica instanţei, executorului judecătoresc şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului”, arată Daniel Tămaș.

Conflict departe de final

Pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca se află spre soluționare cererea lui Dan Stănică de a muta domiciliul copilului pe apartamentul în care locuiește. Pentru a întări acțiunea, barbatul a invocat faptul că nu se opune ca soția lui să îl viziteze pe băiat, însă domiciliul să fie trecut pe apartamentul său. De asemenea, acesta susține că femeia nu ar avea răbdare cu minorul și că nu s-ar fi preocupat de creșterea și educarea lui. Unul dintre aspectele menționate de acesta contravine realității dat fiind faptul că femeia a fost cea care l-a înscris la școală pe băiat, prima dată, și totodată cea care insistă ca minorul să frecventeze cursurile, lucru confirmat și de către conducerea Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca, unitate șoclară unde l-a înscris ilegal.

 

Comentarii

bianca

15.10.2017 02:04

    Dragi cititori vreau sa va explic citeva lucruri despre aceasta femeie Popa LauraLucia care va spun de la inceput ca nu sufera nici o drama mai degraba drama o sufera copilul ei. In primul rind cel care o impiedica sa-l vada si sa vorbeasca cu acest minor este din pacate PROPRIUL EI COPIL minorul insusi.Acest copil de doar 6 anisori a declarat in fata tuturor organelor ca nu doreste sa stea cu mama lui ci doar cu tatal sau Stanica Dan. Aici ma refer la politie executor protectia copilului si in final chiar si in fata unei judecatoare. Aceasta mama indurerata este acuzata de rele tratamente asupra minorului adica al propriului copil. Va povestesc doar citeva episoade care m-i le-a povestit acest copil. D-na PopaLaura la pus sa stea pe un scaun si sa spuna ca nu vrea sa stea cu tatal sau , inregistrindu-l si folosind acea inregistrare ca proba in instanta.Asa zisa mama i-a interzis copilului sa-l salute pe tatal sau care il astepta dimineata in fata gradinitei la cererea copilului amenintindul ca daca va cobori din masina ii va da o mama de bataie. Acestea repet sint cuvintele copilului. Intradevar copilul a declarat si in fata politiei ca nu vrea sa mearga la ea pt ca il bate.Aceasta mama si-a tinut copilul in casa cu febra 40 timp de 2 zile dupa care la dus la urgenza cu desidratare de gradul 1. Tot aceasta mama daca o mai putem numi ca atare ii punea microfoane in hainele copilului si gps pe masina tatalui ceea ce este ilegal domnilor.D-nul Stanica Dan a inscris copilul laScoala Sportiva prezentind la inspectorat si la directorul scoli refuzul copilului de a merge la mama. Unde este ilegalitatea vreau sa va reamintesc ca copii sint obligati sa frecventeze scoala primara. Nici o lege nu poate obliga un minor sa stea cu cine NU VREA chiar daca acea persoana este mama lui. Dar din nefericire pt copil si la scoala aceasta mama impreuna cu avocatulAldea Niculae s-au prezentat la scoala si au facut scandal.In schimb d-na Popa Laura a inscris copilul la o alta scoala in cartierul Ghiorgheni inducind in eroare directoarea scolii afirmind ca este divortata si ca ea este unic tutore  legal al minorului.Ceea ce nu este adevarat .Custodia e comuna . Si atunci eu va intreb pe voi cetateni romani si locuitori al orasului Cluj care dintre cei doi soti au inscris ilegal copilul la scoala? Dupa parerea mea d-na POPA LAURA a comis o infractiune! Dar ea este obisnuita .Alt episod si mai interesant: d-na impreuna cu av ALDEA NICULAE au incercat sa mituiasca o anumita persoana pt ca aceasta sa se prezinte la tribunal ca martora in procesul de divort si sa spuna ce vor iei. Inca o infractiune! intradevar mama d-nei POPA LAURA impreuna cu o prietena a acesteia sint acuzate de marturie mincinoasa intr-o plingere penala facuta de POPA LAURA impotriva sotului ei acuzindul de pedofilie fara nici o proba. Din fericire acest dosar a fost clasat pt lipsa de probe. Deci va dati seama ce minte diabolica au aceste doua elemente.Mai mult fratilor av. ALDEA a afirmat in fata instantei ca d-nul Stanica este un criminal ,a facut atrocitati , esta nebun va dati seama? Dar am o intrebare pt acest avocat: domnule dar ati gasit mortul sau cadavrul cum vreti sa-l numiti? Va dau un sfat pretios cautatil si gasitil ca o sa aveti mare nevoie de el in instanta. Referitor la acuzatia de nebbun a domnului Stanica stati linistiti ca acesta sa supus la toate testele posibile din care rezulta ca este foarte normal.Aceste teste sint depuse in instanta la dosarul de divort. Si ca urmare a acestor teste d-nul Stanica nu poate fi un pedofil asa cum l-a acuzat POPA LAURA va spun si de ce: dragii mei un pedofil este o persoana care are probleme psihice .ASA ca doamna POPA LAURA sa-si faca un examen de constiinta. Parerea mea este ca are o constiinta foarte murdara si nu i-o spala toata apa de pe SOMES.AH am uitat un alt episod si mai interesant! D-na Popa Laura anul trecut in vara si-a agresat copilul in fata mea smucindu-l din mina bunici sale si totodata rupindu-i tricoul si a zgiriat copilul ,asa la smucit .  Domnilor am asistat la o scena defilm cu camera de luat vederi in care regista era mama d-mei LAURA si actori erau ea si copilul. La comanda Laurei mama acesteia a inceput sa filmaze "acuma mama" a zis LAura ai a inceput teatrul. S-a pus jos la nivelul copilului si a inceput sa plinga impreuna cu copilul . Dar cel mai frumos episod din acest film a fost finalul cind copilul a afirmat ca mama lui la obligat, adica tot amenintindul cu bataia sa plinga in fata camerei de luat vederi! Oameni buni va dati seama ce minte diabolica are aceasta femeie? da sau nu?Tot aici aceasta femeie mi-a filmat copii  ( eu sint mama la 3 copii) minori si cetateni italiani fara acordul meu mai mult i-am repetat de vreo 5 ori sa nu imi filmeze copii dar totusi a filmat si a facut public acest filmat. La depus in fata instantei si a organelor de politie. Acest fapt este considerat infractiune atit in Comunitatea Europeana cit si in Romania oameni buni. DEci va las pe dumneavoastra in final sa trageti concluziile despre  ASA NUMITA MAMA.AM UITAT CEVA: O INTREBARE PT POPA LAURA: cu citi barbati ti-ai inselat sotul doar in anul 2015 cind inca nu era depusa actiunea de divort si de cine ai ramas gravida ? Iti amintesti stimata doamna cind la afirmatia lui STANICA ca ii va face  adn-ul ai fugit si ai facut avort????? NOI cunoastem citeva persoane cu care ai avut raporturi in anul 2015 draga mea! Pina si av ALDEA in loc sa depuna chitante in fata instantei a declarat in instanta ca o apara pe d-na POPA LAURA din suflet. ASA avocat domnule nu am mai intilnit. FELICITARI D_NUL ALDEA!Oameni buni la toate afirmatiile de mai sus exista probe.In legatura cu acuzatia de furt la adresa mamei domnului Stanica Dan Cantemir Mario , acesta din urma a depus la redactia acestui ziar proba prin care se incrimineaza singura POPA LAURA. Sper ca doamna jurnalista o va publica sa vede-ti si d-voastra purul adevar.Ii final vreau sa comunic d-nei POPA LAURA si av. ALDEA NICULAE ca JUSTITIA SE FACE LA TRIBUNAL  SI IN FATA ORGANELOR COMPETENTE nu la ziare . Daca pina acuma nu ati stiut , acuma ATI AFLAT!!!!!!!

dana

08.11.2017 14:09

Dane , ori te+ai ascuns in spatele unei femei ca Bianca......ori acesta creatura agramata are interese ...la astenut la tine??? Care e varianta pt ca e tare dusa cu pluta, saraca.?

Medeea

16.10.2017 21:49

Doamna Bianca, doar atat va spun: exista un Dumnezeu acolo sus si asa numitul tata isi va primi prea meritata pedeapsa. Sunteti oameni fara frica de Dumnezeu si chinuiti un biet copil oblingandu-l sa faca ce vreti voi. Tocmai pentru ca sunteti mama a 3 copii v-ar placea in calitate de mama sa treceti prin ceea ce trece aceasta biata femeie? V-ar placea sa fiti tratata asa sau copiii dvs sa fie tratati asa cum este tratat Luca de catre tatal si bunica lui? O cunosc pe Laura de ani de zile si stiu ce fel de om e. Nu are sens sa o denigrati aici pentru ca oricum nu o sa va creada nimeni. Mai devreme sau mai tarziu tot se va face dreptate. Pacat insa ca abuzati psihic un copil si il distrugeti pe viata. Nu va cer sa va faceti un proces de constiinta pentru ca voi constiinta nu aveti. 

coldea mirela l...

18.10.2017 12:27

doamnei medeei  cum va permiteti  sacaractrizati o fam pe care nu o cunoasteti o sngura data ne am intilnit la spitalul unde lucrati eu fiind internata nu ati fost prezenta la nici  un eveniment cu o singura exceptie  cind prietena d-voastra va contactat telefonic sa -i mergeti martora la divort  educinduva ce sa spuneti instantei   sper sa aveti probe pentru  cele afirmate    in    c omentariu dumneavoastra  noi speram de doi ani  sa se faca dcareptate  pentru binele acestui copil  traumatizat pshic de catre mama si bunica materna care  curios 4ani nu a stiut ca este bunica  vecini de pe uniri  dupa mutare dinsei pe uniri l au intrebat pe fiul meu daca si a angajat bona  la  copil halal bunica

DUCU

23.10.2017 13:36

bIANCA SI MIRELA ..ACEEASI PERSOANA ...DATE DE GOL DE GRESELILE GRAMATICALE ...SI DE VENIN. 

Stanics Dan

24.10.2017 17:58

D-le Ducu in primul rînd un prenume se scrie cu litera mare.
Daca nu stiti speta , va rog sa va abtinet!.

DUCU

08.11.2017 14:07

Dane , atat ai inteles???? Nu esti capabil sa cresti un copil fericit si nu intelegi ca un copil asa mic are nevoie in primul rand de mama lui. Daca iti iubeai copilul cu adevarat nu-l chinuiai , sfasiindu-l intre  tine si mama lui. Nu-ti meriti numele de tata.

bianca

18.10.2017 14:10

Simata daomna MEDEEA atunci nu ati inteles ceea ce eu am scris. Eu povesti le povestesc la copilasii mei inainte de culcare. Mai sus am spus FAPTE VAZUTE CU OCHII MEI STIMATA DOAMNA. Mai cititi o data va rog. Sa nu-L invocam pe D-ZEU pt ca nu e cazul.FIECARE VA PRIMI DE LA D-ZEU ceea ce merita asta este sigur.Da d-na am 3 copii si tocmai de aceea am povestit ce se intimpla in realitate cu acest copil tratat in acest fel de asa numita biata mama. ATI fost vreodata martora la vreo intimplare? daca da va rog sa spune-ti ceea ce s-a intimplat.Copilasii mei nu stau fara mine nici macar o zi.Daca eu lipsesc pling dupa mine daca lipseste tata pling dupa lucru sfint pe acest pamint mai ales cind sint mici copii. Dar VA REPET acest copilas refuza sa mearga si sa vorbeasca cu mama lui. Eu in persoana am incercat sa-l conving sa vorbeasca cu ea dar a refuzat.Ca dovada  I-AM SCRIS un sms chiar si la d-na laura in luna iulie explicaidu-i comportamentul copilului sau cind aude de ea dar nu s-a obosit nici macar sa raspunda la sms. DUPA aceea am si sunat-o la telefon dar din nou nu s-a obosit sa-mi raspunda sau sa ma intrebe ce are copilul ei de nu vorbeste cu ea Asta da mama ! Eu personal as fi fugit la copil sa vad ce se intimpla de ce ma refuza.Dar sint sigura ca mama asta iubitoare a fugit direct la avocatul ei in loc sa vina la copil.Apropo daca sinteti asa prietena cu d-na laura si o cunoaste-ti atit de bine poate imi raspunde-ti d-voastra la intrebarea citi amanti a avut in timpul casatoriei cu d-nul Stanica. Ca doar stim bine ca e obisnuita pe post de amanta. DAR PE DOMNUL LADARUL FOSTUL EI SEF IL CUNOASTE-TI CUMVA? Doamna justitia se face la tribunal nu in ziare. aveti probe ca noi chinuim un minor? ca noi abuzam psihic un minor? Va rog sa le pregatiti va asteptam in instanta si o sa ne cunoastem personal. O zi buna va doresc!

coldea mirela l...

24.10.2017 18:10

 Buna d-le Ducu ,  Sunteti informat gresit Mirela si Bianca nu sunt aceiasi persoana. Comentariul dvs referitor ca ar fi ''veninose'' , din pacate este purul adevar vazut si auzit de catre noi.

BeeaBeea

27.10.2017 13:52
Bianca e sora asa zisului domn ( cea care, după propriile spuse, turna bătrânului italian trei copii -sa fie sigura ), Mirela e ma-sa ( cea cu limbaj vulgar -deh, neam prost! ). El -Stanica -e un om bolnav ( grandoman, procesoman, care suferă de mania persecuției si alte boli neevaluate -ca ma-sa ). Recomand avocatului doamnei Laura sa ceara evaluarea psihiatrica a individului. MULTA PUTERE DOAMNA LAURA SA SCAPATI COPILUL DIN MAINILE NEBUNILOR SI SA IL PUTETI CRESTE CA UN OM NORMAL!

bianca

27.10.2017 15:54

doamna draga ne cunoastem cumva de iti permiti sa vorbesti asa ceva despre mine si cu atit mai mult despre sotul meu ? Copii mei nu sint subiectul tau de dicutie doamna, Nici macar nu ne ne cunoastem. EU CRED ca daca o familie are trei copii inseamna ca cei doi parinti se iubesc si in acelasi timp se respecta iubirea mea! DE CE NU POVESTESTI DESPRE CURVARIILE LA PRIETENA TA LAURA DACA TOT O CUNOSTI ASA DE BINE. TINE CONT ca fratele meu sa supus la evaluarea psihiatrica  ceruta chiar de av Aldea si rezultatul este FOARTE NORMAL SPRE DEZAMAGIREA  VOASTRA . Tu in schimb esti o femaie foarte educata nu se scie ma-sa se scrie mama d-nului din respect pt alti si din educatie. O zi buna va doresc

bianca

27.10.2017 15:57

D-nul DUCU erorile mele sint din cauza grabei nu am timp sa stau sa corectez imi pare f rau dar cred ca totusi am scris destul de clar faptele acestei mame

BeeaBeea

28.10.2017 08:44
Ma-ta ( cunoscand pesonajul imi asum " lipsa de respect " ) s-a exprimat astfel despre dvs si sotul dvs.Sa va traiasca copii.  Ar fi bine sa ii si educati , sa nu se poarte ca niste salbatici si cu ipsa de respect.Astfel ca ne dorim ca si copilasul doamnei Laura sa fie alaturi de dansa, sa creasca un OM NORMAL. Ceea  ce  ar  fi  imposibil  langa  indivizi  ca  Stanica  si Mirela  Coldea,  oameni  dezechilibrati  (  expertiza  psihiatrica  sa  fie  facuta  de  catre  un  expert  judiciar,  care  raspunde  in  fata  unui  judecator,  nu  de  catre  o  cunostiinta  a  individului ). 

bianca

29.10.2017 12:00

Doamna eu v-am mai intrebat ne cunoastem cumva de iti permiti sa vorbesti despre familia si copii mei? Copii mei sint educati in modul cel mai sanatos stimata doamna. SI eu o cunosc pe d-na popa laura si credeti-ma eu ca femeie mi se face scarba cind o vad dar totusi scriu d-na  pt ca asa m-a invatat la scoala si in familie.Scuzati dar mi se pare ca sinteti o femeie putin inculta in materia penala mai cititi si va mai informati doamna.Expertiza s-a facut la IML cu o comisie de 5 MEDICI . Doamna draga daca sinteti afoana in drept va rog sa va abtineti pt ca ma faceti sa rid .Dar spuneti-mi cine e de vina daca acest copil isi refuza mama? Nici macar la telefon nu vrea sa o auda....va rog sa mai cititi o data tot ce am scris eu mai sus(TOATE SINT FAPTE REALE LA CARE EU PERSONAL AM ASISTAT) dar cu mai multa atentie pt ca se pare ca nu ati inteles nimic . Aici problema este copilulu care isi refuza propria mama chiar si in fata tuturor organelor COMPETENTE. EU pe acest copil nu l-am auzit sa pronunte cuvintul MAMA lucru care este foarte grav doamna o chiama altfel.OARE CE I-A FACUT ACEASTA FEMEIE LA PROPRIUL EI COPIL. si cum s-a purtat cu el de o ignora chiar asa?  CITITI CE AM SCRIS EU VA ROG MAI SUS SI FACETI-VA O IDEE DESPRE CE FEL DE MAMA ESTE ACEASTA D-NA POPA LAURA SI CE COMPORTAMENT ARE CU PROPRIUL EI COPIL LASATI DENIGRARILE LA ADRESA MEA CA SINT INUTILE , NU FAC OBIECTUL CAUZEI. Duminica placuta!

Medeea

30.10.2017 22:23

Daca e chiar asa cum sustineti, stimata doamna Coldea, va rog sa imi explicati de ce intr-un moment de singuratate cand nu avea nicio influenta negativa asupra lui acest copil, care dupa spusele voastre nu doreste sa isi vada mama, o suna disperat? Aceasta doamna e cea mai buna dovada ca are nevoie de mama  lui. Oricat de mult ati incerca voi sa il indepartati de ea nu veti reusi. M-ati intrebat daca va cunosc si am sa va raspund ca din pacate am avut ghinionul sa va cunosc si sa ma minunez de comportamentul de mahala  pe care il aveti atat Dvs cat si copiii dumneavoastra. Oamenii ca voi fac tara de rusine, oamenii ca voi intr-o alta tara in care justitia functioneaza asa cum trebuie erau de multa vreme dupa gratii. Cat despre acuzatiile ca doamna Laura ar fi avut n amanti si nu mai stiu ce alte balarii ati spus trebuie sa stiti ca pentru a fi crezute acestea trebuie si dovedite . Fiul Dvs s-a afisat in public cu doamna Roxana Viman, alta stimabila doamna cu familie si copil si asta este un fapt stiut de toata lumea.  Asa ca nu mai faceti acuzatii in stanga si in dreapta doar de dragul de a vorbi. V-as sugera sa va faceti un proces de constiinta dar din pacate  neavand constiinta nu puteti. Tineti doar atat minte ca dreptatea invinge pana la urma di fiecare isi va primi pedeapsa pe care o merita!      

bianca

29.10.2017 12:37

De ce nu isi face o expertiza psihiatrica si d-na POPA LAURA DE CE NU O CONSILIATI D-VOASTRA daca tot sinteti prietene si tineti asa de mult la acest copil? Sa vedem poate are ea anumite probleme si noi nu stim. VA povestesc ceva: A fost odata un cioban care era la munte cu oile. El se plictisea tare si s-a gindit sa le faca o gluma satenilor. A coborit intr-o seara in sat si a inceput sa urle AJUTOR AJUTOR  lupii imi maninca oile. SATENII cind au auzit strigatul ciobanului i-au sarit toti in ajutor dar ciobanul s-a apucat de ris. Atunci satenii vazind ca e o gluma s-au dus toti la casele lor. Intr-o alta seara tot asa ciobanul striga AJUTOR AJUTOR LUPII IMI MANANCA OILE! Si satenii din nou i-au sarit in ajutor . A treia oara ciobanul coboara din nou in sat. Dar cind ajunge la marginea satului il ataca cu adevarat o haita de lupi. Ciobanul disperat incepe sa strige AJUTOR AJUTOR lupii imi maninca oile! Oameni buni ajutati-ma !!!! DAR DE DATA ACEASTA NICI UN SATEAN NU A MAI SARIT SA-I DEA AJUTOR.SI LUPII INTRADEVAR I-AU MINCAT OILE. LA BIETUL CIOBAN.In povestea aceasta se oglindeste si d-na Popa Laura tot striga ajutor la toata lumea dar cind d-nul STANICA v-a publica toate probele impotriva ei si cind propriul ei copil va incepe sa povesteasca tot adevarul nimeni nu va mai da doi bani pe povestile ei. Credeti-ma! Sa faceti putina liniste pina se va termina divortul si dupa aceea promit ca vom publica toate probele care le detinem si care binenteles se vor depune si la dosarul de divort si la cel de la firma etc etc.Cred ca ne convine sa povestim pe probe , daca nu asa tot putem povesti pina la craciun si nu e util la nimic. Ce ziceti ?

coldea mirela l...

29.10.2017 12:52

Domnule beeabeea,Va inteleg disperarea  vineri sa depus la organele de cercetare penala caseta cu inregistrarea in care mituiti  doi martori carora le-ati scris  ce sa declare la polite si pentru ca au spus adevarul le-ati facut nebune, de ce le-ati propus de martore daca sunt nebune,   urmeaza restul stati linistiti de 2 ani si 6 luni ne hartuiti si denigrati la toate institutile la toate acuzatile aduse domului Stanica nu ati probat  nici un cuvint  ,,,  noi  vom proba toate afirmatile facute la adresa  doamnei  din  respect fata de actul de justitie nu am facut public  nimic. Noi dupa spusele dumneavoastra sintem nebuni -dar acest copil ne iubeste   chiar si la audierea minorului a desenat famiilia tatalui -lipsa totala a mamei  in 3 desene si a familiei   acesteia --dezinformati cu buna stiinta opinia publica expertiza pshiatrica sa efectuat la IML cu partciparea  5 medici   negati in permanenta adevarul continuati cu mizerile  ,,pentru binele si interesul superior al copilului,,,, referitor la fiica mea cum sa afirmat ca ginerele meu este in virsta  la 42 de ani  adevarul este ca ati incercat  sa  o denigrati - vai de capul  vostru-    nu va cunosc   si fiica mea  nu este subict de coversatie  pentru mine cu straini  banuiesc dupa  cuvintele cu care va exprimati  sinteti sau fratele acesteia sau domnul avocat    daca sinteti fratele faceti va curatenie in propria dumneavoasta curte ca avei ce curata,,daca sunteti domnul avocat  fiind prezent zi si noapte la evenimente alaturi de clienta va rog sa faceti public acuzatile mele la adresa dumneavoastra   a spune  adevarul  doare          domnule avocat este o intrebare ,in familia extinsa (bunici) au avut probleme psihice?  In toate acuzatile va autodescrieti .     

bianca

31.10.2017 11:32

      STIMATA d-na medeea pe mine nu ma cunoasteti in nici un caz dupa cum ma descrieti si nici pe copii mei din pacate. . Tocmai ca sint intr-o tara unde functioneaza justitia sint libera ca davada ca sint o persoana corecta si civilizata.Despre amantii d-nei LAURA POPA confirm tot ce am scris mai sus cu probe binenteles unele chiar recunoscute de ea . DORESC SA CONFIRM ca tot ceea ce am scris este adevarat si probele se vor face publice. Dar despre toate infractiunile care le-a comis si le-am descris mai sus CE PARERE AVETICHIAR azi mi-am cumparat o pereche de pantofi care credeti-ma valoreaza mai mult decit povestile acestei doamne.In final spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti!   

bianca

31.10.2017 13:21

DRAGI CITITORI aceste persoane nu fac altceva decit sa denigreze toate persoanele care spun adevarul. Aceste persoane spun doar povesti fara nici o proba. In schimb familia mea vorbeste in baza probelor care le detinem.Pina si despre mine si copii mei  au curajul sa spuna ca ne cunosc, ca stau cu un batrin italian ca copii mei sint needucati si salbatici, fara respect dar vreau sa va intreb ceva: cum poti afirma ceva despre un copil care nu vorbeste limba romana? Dragi clujeni copii sint mandria parintilor .Fica mea cea mare de ex. la scoala are doar 9 si 10 , face sport de performanta a cistigat chiar si concursuri a castigat o bursa in strainatate ...unde este needucatia copiilor mei? COPII MEI merg la teatru , la spectacole si la film. Unde este needucatia domnilor ? vreau sa va mai spun ca sotul meu nu este un batrin are doar 42 de ani ca si mine domnilor! VEDETI CUM MINT ACESTE PERSOANE FARA RUSINE? NISTE NESIMTITE EXACT CA SI BIATA FEMEIE INFRACTOARE. S-AU CARACTERIZAT SINGURE ACESTE PERSOANE FARA SCRUPULE CARE SE LEAGA DE NISTE COPI NEVINOVATI FARA SA-I CUNOASCA SI FARA A STI NIMIC DESPRE VIATA LOR SI DESPRE ACTIVITATILE LOR. Dar as vrea sa va publicati adevaratul nume doamnelor daca sinteti asa de sincere si aveti curaj. CREDETI CA-SI VOR PUBLICA ADEVARATUL NUME? HA HA HA MAI VEDEM CIT SINT DE CURAJOASE

darius

08.11.2017 14:18

Doamna, eu sunt barbat ,dar o femeie mai dusa ca  dvs de mult nu am mai vazut!Ceea ce nu intelegeti este ca aceasta mama va avea copilul langa ea ,asa cum este normal. Se vede din avion ca educatia dvs lasa mult, mult de dorit  si ca este imposibil sa intelegeti anumite aspecte din acest caz . Nu mai insisitati pt ca sunteti ,,varza.,,

Stanica Dan

01.11.2017 09:59

D-na Medeea , daca o cunoasteti asa de bine pe soția mea inseamna ca stiti foarte bine trecutul al gloriosAm depus proba video si audio si voi mai depune unde soția mea este ........, chiar ea recunoaste soția avocatului Aldea trecutul ei glorios si altele.
Iar la adresa copilului va rog sa va abtineti.
O intrebare În ziua cînd a sunat fiul mai pe laura si ea spus ca nu sunt in casa de ce nu se urcat repede in masina sa vina la copil ,mai mult cînd am intrat in casa cu cele 10 ouă cumpărate de la magazin laura a inchis telefonul.
Ce o mama îndurerată a înregistrat pe copil si a fugit repede la avocatul care o apara din suflet cu înregistrarea si nu se vina la copilul ei.
O zi buna!

Stanica Dan

01.11.2017 10:37

O ultima intrebare pentru d-na Medeea
Nenumăratele nopti petrecute cu avocatul ei pe la instituti statului ,copilul cu cine a rămas in casa ???????, daca este mama grijulie .
O zi buna!!

bianca

02.11.2017 07:34

Doamnelor inca mai astept numele d-voastra!!!!!!Ati ramas fara cuvinte sau nu mai stiti cine sinteti si cum va chiama?Vedeti domnilor eu sint sora lui Stanica si nu mi-e rusine sa o spun ,sint mandra de fratele meu dar ELE CINE SINT?

coldea mirela l...

02.11.2017 13:08

doamnei meedea raspuns la comentariu din data de 30 10         Ma scuzati dar am si alte treburi  ma intrebati de ce intrun moment de snguratate  a sunat-o iarasi  nu aveti informatia corecta sia sunat de 3 ori bunica paterna care na auzit telefonul si a patra oara a sunato pe zisa mama proba depusa in instanta  afirmati ca ma cunoasti    eu nu cunosc nici o meedea  decit daca sinteti asa cum banuiesc doamna stanica  inca nu popa cum va dati   doamna pozeaza in victima a infidelitati  sotului pai sa ti amintesc draga cine esti in anul 2014 ai stricat o familie fiind prinsa de sotia acestuia in biroul magazinului la orele 22 magazinul fiid  inchis de la ora 20 unde era sotul si copilul mama si sotie iubitoare  intr-o alta seara se intoarce la orele 23. 30  fiind intrebata de sot unde a fost [sa nu lesinati] am stat cu parintele pe terasa no sai dau numele din respect fata de domnia sa a doua zi  domnul stanica la intrebat dacca este adevarat si a facut cruce bietul omunde era sotul si copilul mama iubitoare   alta te ai urcat la orele 22 in masina avocatului si la ora 3  inca nu eraiintoarsa acasa unde era copilul mama iubitoare . te legi de educatia copiilor mei amindoi sint  absolventi de drept la 22 de ani si 24 de ani  foarte educati  si culti   in 45 de ani nam auzit atit de la colegi  profesori si oameni cari cunosc deit laude  nu pot spune despre tine si fam ta aceleasi lucruri facultatea ti ai facut-o pe bani sotului la 36 de ani mata  na avut timp  ffiind pe coclauri ca tine ideentic cea facut ai repetat dupa 20 de ani nu sinteti capabile decit sa distrugeti famili prin comportamentul vostru asta este educatia pe care sa io dati sa minta ,sa fure si prin baruri unui copil  ca alceva nu stiti  afirmi ca noi influientm copilul      azi cind te-a vazut de ce afugit inapoi in casa  disperat ca esti afara  si tatal te-a rugat sa cobori sa discuti cu copilul ce ai facut ai rinjit  si ai plecat mama iubitoare    La toate cele afirmate  sint probe  pe care le vom depune la apel cea ce ati afirmat dumneavoastra la ziar ati uitat sa lasati probele este ultima oara cind va raspund restul la instanta o zi buna

Medeea

03.11.2017 06:39

Vai de mine, nu aveti timp sa raspundeti dar daca privesc lista de comentarii vad ca majoritatea sunt ale voastre. Comentarii in care doar acuzati si vorbiti de probe pe care doar voi le cunoasteti pentru ca acestea exista doar in mintea voastra bolnava. Intotdeauna cea mai buna aparare este atacul, e cel mai simplu sa va justificati in acest mod decat sa va recunoasteti comportamentul si greselile. E normal mai simplu sa pledati in oameni nevinovati si in victime.  Doamna Bianca, nu si doamna Coldea, nu sunt Laura asa cum banuiti, Laura este mult prea doamna ca sa se coboare la nivelul vostru. Sunt doar o persoana care este de partea adevarului si a dreptatii, nu conteaza numele meu. Cine pe banii cui a facut facultate, doamna Coldea? Sa va reamintesc ca fiul dvs a venit din Spania parlit si a pus ochii pe Laura stiind ca are o situatie materiala buna si s-a interesat de toate bunurile pe care le are in proprietate? Sa va amintesc ca acesta nu avut loc de munca pe tot timpul casatoriei si a tinut-o pe Laura inchisa in casa dupa ce a nascut izoland-o de familie si prieteni? Sa va amintesc ca fiul dvs si-a facut masteratul pee banii Laurei? Cat despre cine cu cine a lasat copilul, sa va amintesc ca dvs v-ati lasat propriul copil in grija bunicii lui si acesta a dormit in pat cu ea pana la 18 ani (de acolo si traumele lui si de acolo comportamentul pe care il are azi)? Hai sa nu vorbim de cine ce fel de mama e cand dvs nu sunteti in masura sa comentati. Daca sunt asa destepti ambii copii si cu facultatea de drept facuta de ce nu profeseaza in domeniu? In fine, nu va obositi sa imi raspundeti la aceasta intrebare retorica. Pentru ca raspunsul il stiu deja. Domnului Stanica ii raspund legat de ceea ce m-a intrebat desi raspunsul il stie si el. In timpul in care Laura se plimba, asa cum sustine dansul pe la institutiile statului noaptea, Luca a ramas acasa cu bunica materna, care in caz ca domnul Stanica are pierderi de memorie, s-a mitat in apartamentul Laurei de indata ce au foat inaintate actele de divort pentru a-si apara fiica de ceea ce ar fi putut sa i se intample daca ramanea singura cu el. Detaliile despre comportamentul lui sunt prea multe ca sa le insir aici. In incheiere am sa va las spre lectura un citat care defineste perfect ceea ce voi faceti in momentul de fata cu Luca. "Sindromul alienării părintești (sau Sindromul alienării parentale) este definiția propusă de profesorul american de psihiatrie Richard A. Gardner (1931 - 2003) cu privire la activitatea de denigrare sistematică a unui părinte de către celălalt părinte, cu intenția alienării (înstrăinării) copilului de celălalt părinte.În general, scopul alienării este câștigarea custodiei sau păstrarea custodiei copilului de către părintele alienator, fără implicarea părintelui alienat și prin excluderea acestuia. Activitatea cu scopul de înstrăinare se poate extinde asupra familiei părintelui alienat, precum și a prietenilor și apropiaților săi.Concret, alienarea înseamnă că prin gânduri, acțiuni și maniere verbale sau non-verbale un copil este abuzat emoțional, îndoctrinat (i se "spală creierul"), pentru a-l determina să creadă că celălalt părinte este un dușman sau pentru a-i sugera ostilitatea sau inferioritatea acestuia. Celălalt părinte este vorbit de rău în fața copilului de către alienator, vizitele copilului la părintele alienat sunt restricționate sau alienatorul încearcă să controleze activitățile pe care copilul le va face atunci când se va afla cu celălalt părinte. Fenomenul alienării parentale este o formă de abuz emoțional asupra copiilor în fața căreia aceștia nu se pot apăra. Acest fenomen apare indiferent de sexul alienatorului (dacă este mama sau tata), de vârstă (bunicii copilului pot fi alienatori foarte înverșunați) sau nivelul de educație al alienatorului." Restul textilui il gasiti aici pe wikipedia sub numele de sindromul alienarii parintesti. Si nu va mai chinuiti sa imi raspundeti pentru ca nu am sa ma mai obosesc nici macar sa va citesc comentariile, daramite sa va raspund. 

BeeaBeea

03.11.2017 11:56
Referitor la stricat casnicii - Mirela a facut acest lucru cu Stanica tatal. Ca deh, nu face vantul cu pomul ce face .... cu omul!Referitor la buna crestere a copiilor Biancai - sunt prea multe exemple pe care diversi le pot da ( urlete descreierate, obraznicii, stricaciuni produse, etc ) pe perioada vacantelor petrecute in Romania. Dar ei nu fac obiectul cauzei. Erau doar un exemplu din ce familie „ bine crescuta „ provin si ce educatie aleasa primesc.Referitor la „studiile” lui Stanica si excelenta lui in domeniu - cate procese in instanta, plangeri penale, etc a castigat?Am cunoscu tigani care erau mult mai domni decat romanii, dar Mirela si descendentii ei fac „cinste”  etniei din care fac parte cu comportamentul lor.Referitor la comportamentul cu batranii - Mirela pe ma-sa a bagat-o la azil, pe socrul sau din actuala casnicie l-a bagat in gropa.Copilul care face obiectul cauzei , micutul Luca, nu e micut deloc - un mic obez - cumparat cu dulciuri si mancare nesanatoasa de catre tatal si familia pe linie paterna.Avem incredere ca justitia va fi corecta ( desi Stanica Dan incearca prin toate cunostiintele sa o influenteze ) si va da copilul in grija permanenta a mamei, pentru ca alternativa va insemna distrugerea acestuia in toate privintele!

bianca

03.11.2017 12:41

Canta lautare canta! Dar spune-mi si mie cit te plateste ca sa canti o melodie? DA d-na Stanica a gasit intr-o seara o catea beata SI ABANDONATA CU BANII in gura si s-a gindit s-o i-a la el acasa....ha ha ha . Vreau sa va reamintesc ca cea care se grabea sa se casatoreasca cu fratele meu era chiar laura . Ea singura in timp ce fratele meu era in Spania s-a dus sa inchirieze sala pt nunta. S-a grabit rau fata pai da s-a gindit ca doar asa isi va sterge trecutul cel glorios. Inca ceva primii 2 ani de casatorie fratele meu nici macar nu locuia cu aceasta zisa femeie era sotie de weekend...saraca victima! O COMPATIMESC...BIATA DE EA . Despre bunica mea nici macar sa o pomenesti n-ai dreptul ...si eu am dormit cu bunica mea si credeti-ma as dormi si la 40 si la 60 . Dar eu am o intrebare de ce nu mergi ca martora la divort draga mea. Pe curind draga mea

bianca

03.11.2017 12:47

S-a mutat in casa pt a-l provaca ...au facut tot cu premeditare...cititi putin codul penal inainte de a vorbi . Dar d-na problema d-voastra este fratele meu ? Vad ca va intereseaza mai mult decit copilul care refuza sa mearga la aceasta mama iubitoare si care daca o vede pe strada fuge de ea ...cit e de draga....

bianca

03.11.2017 12:50

SI IN FINAL ca mama noastra nu e niciuna!!! SA TRAIESTI MAMICA DRAGA

BeeaBeea

06.11.2017 14:39
Ne a feri Domnul sa mai fie una ca ea! Ajunge un astfel de specimen sa spurce locul

Adauga comentariu