Dramă în familia unui polițist local din Dej. Copilul, în vârstă de cinci ani, a fost lovit de o mașină sub ochii părinților

Dramă sfâșietoare în familia unui polițist local din Dej. Copilul, în vârstă de cinci ani a fost accidentat mortal vineri după-amiază, în jurul orei 16, sub ochii părinților, fără ca cineva să poată interveni.

Accidentul s-a produs pe raza localității Valea Luncii. Potrivit someseanul.ro, băiețelul circula pe marginea șoselei, de mână cu mama sa. La un moment dat, tatăl copilului a oprit mașina de cealaltă parte a drumului, iar când l-a văzut băiatul s-a smuls brusc din mâna mamei și a încercat să traverseze în fugă strada. A fost lovit în plin de un autoturism Renault, înmatriculat în Cluj.

Șoferul mașinii a declarat că nu a putut evita impactul, deși a frânat brusc. Copilul a fost preluat de părinții îngroziți, imediat după ce a fost lovit de mașină. Martorii au sunat la 112, dar părinții nu au mai așteptat sosirea ambulanței, l-au urcat în mașină și au plecat spre spitalul din Dej. Potrivit aceleași surse, la intrarea în Dej, pe strada Dumbrava Roșie, părinții s-au intersectat cu ambulanța.

Băiețelul a fost, ulterior, preluat de medicii de la Ambulanța Dej, dar în ciuda eforturilor acestora, nu a mai putut fi resuscitat, fiind declarat decedat. Polițiștii dejeni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră între Dej și Beclean a fost blocată zeci de minute. 

 

 

 

Sursa foto: dejeanul.ro

Comentarii

geo

17.12.2017 09:27

Normal ca nu avea soferul cum sa-l evite. Pe acolo daca circuli cu 50km/h esti luat de prost, altii te claxoneaza, ti se face cu farul ori se baga in curul tau. Ma intreb oare, cu cat circula respectivul sofer, ca altii merg acolo cu 100km/h

Adauga comentariu