Dragos poate bate cancerul. Mai e nevoie de doar cateva mii de euro pentru ca visul lui sa se implineasca

Cazul lui Dragos Iftimie, copilul de 17 ani care sufera de cancer si a carui singura sansa la viata este o operatie costisitoare in Germania, a impresionat mii de romani. In nici o saptamana, in numele lui s-a strans aproape toata suma de care acesta are nevoie sa ajunga la Munchen.

In urma cu nici o saptamana, Dragos afla ca statul roman nu ii finanteaza operatia care i-ar putea salva viata. Dupa ce Casa de Asigurari de Sanatate l-a pus sa alcatuiasca un dosar care a presupus drumuri la repetate de la Galati la Cluj si doua saptamani nedormite, l-au anuntat ca n-a avut in niciun moment vreo sansa, pentru ca tratamentul sau nici nu se afla in nomenclatorul oficial al tratamentelor potential decontabile.  

A doua zi, in timp ce baiatul se afla in tren spre Cluj, impreuna cu tatal sau, profesorul copilului a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru operatia din Germania. Dragos a luptat in tacere pana atunci, nici colegii, nici profesorii nu i-au cunoscut suferinta, doar talentul fantastic la desen si cheful de viata de zi cu zi. Au aflat despre ce se intampla cu adevarat pentru ca Dragos a ajuns la capatul cutiei de sanse: operatia de la Munchen e ultima solutie pentru el.

Iar campania a avut un succes nesperat. In doar cateva zile, in conturile deschise in numele lui Dragos s-au strans 23.000 de euro.

“Este fenomenal ce se intampla! Chiar exista un Dumnezeu pe pamantul acesta, altfel nu imi explic bunatatea oamenilor, deschiderea lor catre acest caz... Dar pe langa suma asta stransa (23.000 de euro), cred ca Dumnezeu il va vindeca pe Dragos”, scria profesorul lui Dragos pe Facebook in urma cu cateva ore.

Povestea lui integrala o puteti citi aici.

Cei care isi doresc ca, peste 10 ani, sa auda despre marele artist Dragos Iftimie care isi expune lucrarile in cadrul marilor expozitii de arta, il pot ajuta in continuare. Conturi active pentru cei care vor sa doneze:

In euro: RO69 BACX 0000 0008 7012 7002. Platitorii vor introduce codul Swift al Bancii Unicredit (BACXROBU)

In lei, contul tatalui, Iftimie Mihai : RO30RZBR0000060009080217 deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Galati

Si in contul asociatiei parintilor si profesorilor de la Liceul de Arte „D. Cuclin” - Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie (A.R.T.E), pentru firmele care pot dona pentru acest elev. Codul de inregistrare fiscala este 31619237, iar contul RO96BACX0000 0008 7012 7001, deschis la Unicredit Tiriac Bank, Galati. In acest caz, trebuie trecuta pe foaia de depunere mentiunea "pentru Dragos".

Adauga comentariu