Dragnea: "Exista un om la Cluj cu care, daca va vrea sa ni se alature, vom putea castiga alegerile din 2016"

PSD pregateste artileria grea impotriva lui Emil Boc la alegerile locale de anul viitor. Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, a afirmat, luni seara, in emisiunea „Sinteza zilei” de la postul Antena 3 ca faptul ca nu a existat in trecut un contracandidat care sa il poata detrona pe actualul primar Emil Boc va ambitiona partidul pentru viitoarele alegeri din 2016 in gasirea candidatului ideal pentru aceasta pozitie:

Pentru PSD in general Clujul este o rana sangeranda in permanenta. Sunt multi vinovati si radacina situatiei actuale in ceea ce ne priveste este undeva in perioada 2000-2004, poate mai mult 20004. In 2004, PSD-ul ar fi putut castiga alegerile locale la Cluj, daca in primul tur si turul doi niste oameni vizionari ai PSD-ului in acea perioada au hotarat ca nu Ioan Rus sa castige alegerile. (…) Nu explica nimic faptul ca de atunci si pana acum PSD-ul nu a reusit sa-si structureze mai multi lideri seriosi credibili si un mesaj serios, credibil. Acolo exista un om, care daca va fi de acord sa ni se alature (…) Clujul si Transilvania pentru noi este o rana  sangeranda pentru ca pentru Transilvania in special, PSD-ul a facut cele mai multe lucruri din perspectiva dezvoltarii si a infrastructurii, pentru ca nu am reusit sa trecem Carpatii…”, a declarat Dragnea.

Comentarii

Mihai

24.01.2016 15:14

Parnaie de Dragnea , Clujul este si va ramane inca 1000 de ani  o rana sangeranda pentru |PSD, de fapt nu numai Clujul ci tot Ardealul .  

Adauga comentariu