Draga Vlașin, pusă sub acuzare pentru locuințe obținute de la clienți din Europa. Fratele ei, proxenetul Vlașin, încă netrimis în judecată în dosarul Pești la Dej

Sursele Ziar de Cluj susțin că dejeanca Draga Vlașin, tânăra care se prostitua pentru Codin Pop și Tudor Vlașin, a fost pusă sub acuzare într-un dosar penal în care există denunțuri din partea foștilor ei clienți, de la care tânăra a luat bani pentru a achiziționa apartamente în Cluj-Napoca, arătându-le acestora contracte de vânzare cumpărare false în care apărea ea și, în parte, cei care cotizau pentru ”cuibușorul personal de nebunii”. În realitate, surse apropiate anchetei susțin că pe acte figurează de fapt proxeneții din dosarul Pești la Dej. 

Culmea, plângerile cetățenilor străini au fost înregistrate în urmă cu mai bine de un an, dosarul Pești la Dej, cel în care Șarpele - Cosmin Pop, Codin Pop, Călin Man și Tudor Vlașin au fost arestați preventiv stagnează, iar cel în care Draga Vlașin este acuzată de înșelăciune și fals în acte e aproape inexistent. Unul dintre străinii păgubiți a fost audiat în vară, iar de atunci nu s-a luat nicio măsură împotriva prostituatei, cu excepția punerii acesteia sub acuzare. 

Citește și: Rolls Royce-ul Șarpelui, pus pentru a doua oară sub sechestru. Vezi ce țeapă și-a luat ex-proxenetul de la ”DIEJ”

Draga își momea clienții sub pretextul că s-a săturat de prostituție și că s-ar întoarce la Cluj-Napoca, dar nu are suficienți bani să achiziționeze un apartament. La unul dintre clineți i-a promis o relație de dragoste în schimbul câtorva rate de zeci de mii de euro pentru achiziția unui apartament în zona Pieței Abator. Bărbatul a achitat apartamentul, a primit un contract în care figura numele său și Draga s-a despărțit de el la scurt timp după. Când acesta a vrut să își vadă achiziția imobiliară a aflat de la dezvoltator că nu există niciun act oficial în care el să apară și că apartamentul respectiv. 

Apărătorii cetățeanului străin au depus o contestație la durata procesului penal, afirmând că după un an nu s-au făcut cercetări, neștiindu-se nici azi pe cine e trecut în realitate apartamentul de peste 150.000 euro pe care unul dintre clienții Dragăi i-a achiziționat. 

Tânăra ar fi beneficiat și de contracte de muncă în companii serioase, de la clienți care încercau să o determine să se lase de prostituție, ea depunându-și acte pentru a obține ședere legală într-una din țările în care se prostitua: Elveția. 

Însă tânăra iubea un român, un bioergetician din SUD-ul țării, care a luat-o sub aripa lui și pentru care tânăra s-a desprins din rețeaua de proxeneți de la Dej, lăsând în urmă bani și bunuri drept ”preț” al libertății. 

Adauga comentariu