Dragă ITM Cluj, poate ne arătaţi şi nouă unde sunt căştile de protecţie de pe capul muncitorilor RADP? Sau cele de urechi conform „Protecţia Muncii”? Când faceţi anchetă?

Am mai studiat o dată filmul cu nesimţiţii din solda municipalităţii care dădeau, azi noapte, cu pikonul sub geamurile Spitalului de Oncologie din Cluj-Napoca. Şi, la ce zgomot făceau şi la ce pericole se expuneau sub pikon, am observat că, în pofida normelor de protecţia muncii nu purtau nici cască de protecţie a căpşorului, dar nici de protecţie a bietelor timpănuţe din interiorul urechiuşelor. Că doar nu şi-or proteja integritatea corporală cu cele 15% spor la salariu pentru "condiții periculoase și vătămătoare de muncă"? Adică ei şi le creează, noi le plătim? Mulţumim tovarăşul Boc, că îl criticai pe Tăriceanu pentru sporuri, dar bagi în ele acum, ca „opoziţie”, aşa cu lipsă de bun simţ şi mult populism!

Prin urmare, dragi inspectori ai ITM Cluj vă rugăm să vă autosesizaţi şi să demaraţi o mică anchetă privind acest incident de muncă. Aşteptăm şi noi concluzii.

Adauga comentariu