Dragă Boc, nu ai bani de un bec să iluminezi o trecere de pietoni din Cartierul Grigorescu? Zi-ne să-ți dăm noi. Dar, te rugăm, rezolvă problema

Dragă Miluț, primare, știm că te-am supărat, dar de ce te răzbuni pe clujenii din Cartierul Grigorescu? Dacă tot ai inspectat azi șantierul parkingurilor, puteai să treci și prin Cartierul Grigorescu să iluminezi și o trecere de pietoni!

Revenim cu problema de la benzinăria de lângă Hotelul Napoca și la trecerea de pietoni neiluminată din zonă. La câte miii de miliarde de treceri de pietoni ai tot iluminat în ultimii 14 ani de mandat, încearcă, dragă Milule, Excelența Ta, Maestre, Șefu', să o iluminezi și pe aceasta. Știi că undeva prin intersecția aceasta acum câțiva ani, chiar tu erai primar, și-au pierdut viața niște persoane? Nu ai vrea, nu, să își piardă viața și alții pentru un amărât de bec... Nu ai bani, trebuie să-i smulgi din bugetul lui Buta de la Untold-ul de anul viitor, nu-i nimic, promitem să-ți dăm noi, numai rezolvă problema.

Fotografia este din seara aceasta, e clar că ne-am rugat degeaba pentru o rezolvare.

PS: Sperăm că mai ai contract cu ăia de-ți dau becuri să pavoazezi municipiul de Sărăbători. Poate nu s-au pierdut sau spart chiar toate, ți-o fi rămas vreunul cât să-l trimiți pe inutilul de Șurubaru să înșurubeze și la locația indicată: Cartier Grigorescu, benzinăria de peste drum de Hotel Napoca. Mulțumim.

PS2: Nu intră pompa în rezervor, așa e de întuneric - așa ni se plâng locuitorii din zonă. Ei vor să alimenteze la benzinărie, nu pot și atunci intră la Napoca unde alimentează la fetițe. Pompează banii în ceva util, Emile.

Adauga comentariu