Dovezi ale INUTILITĂȚII "bonțidenilor" locali. Îi avertizezi de dimineață să-și facă datoria, ei se plimbă de mânuță pe stradă, imuni la ce se întâmplă sub nasul lor

Dimineață le atrăgeam atenția "bonțidenilor" locali că este cazul să-și facă datoria în parcarea din fața UBB și să-i depisteze și amendeze pe cei care distrug bunurile publice ale municipiului, în speță stâlpișorii de delimitare ai parcării. Ori sunt analfabeți, ori se prefac că nu au citit, ori cred că ne sfidează pe noi când nu-și fac datoria. De prostie nu poate fi vorba.

CITEȘTE: 100 de lucruri penibile în Cluj-Napoca: În timp ce „bonţidenii” locali se ocupă de muşamalizarea unui accident, clujenii îşi bat joc de parcări

Azi în jurul orei 15.30, doi "bonțideni" locali au trecut impasibili pe lângă mașinile parcate ilegal în parcarea din față de la UBB de pe strada Unirii. Măcar una dintre mașini am fotografiat-o noi de dimineață, era neclintită și nici nu fusese deranjat nesimțitul care a defecat-o acolo cu vreo amendă. Dar, în timp ce cei doi pupoși își etalau cu mândrie vestuțele fluorescete și trăncăneau la radiouțurile din dotare, să-i vadă mândrele de pe bulevard cum poartă ei ilegal, dar mai ales degeaba, însemnele Poliției române, un papagal se străduia să-și introducă și el mașina prin stâlpișorii delimitatori. Ne-a văzut filmându-l și a renunțat. Măcar a dat dovadă de nițică rușine.

Marceluș, Bonțidene dragă, cum ar fi să nu vânezi de-a-mboulea mașinile inscripționate NCN și, de banii din pensie plus salariul nesimțit de inutil pe care-l încasezi și din buzunarele noastre, ți-ai pune angajații din subordine să nu poarte degeaba mândrețe de uniforme?

 

Adauga comentariu