DOVADA ca primarul Cristian Matei a refuzat sa o primeasca pe Viorica Dancila, inventand scuze penibile si spunand ca e "complicat", in timp ce pregatea tradarea partidului care l-a facut ceea ce e

 

Cand nu adoarme la sedintele de consiliu, Cristian Matei zis si Obosila, primar de Turda, minte de ingheata apele. Acum isi minte slugile politice spunand ca Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj, e cel care a anulat vizita la Turda a presedintelui de partid, fiindca ar avea ceva cu el. In fapt, lucrurile s-au intamplat cu totul altfel:

"Toti membrii Biroului Permanent stiau de vizita din timp, ne-am pregatit cu totii temeinic si acum se vede ca a iesit totul foarte bine. Pregatirile au fost insa umbrite de refuzul primarului de Turda care a refuzat sa ii faca un program doamnei Dancila, scotand din buzunar scuze penibile. Au fost doi primari carora le-am adresat rugamintea de a crea un program de vizita de lucru: cel din Turda si cel din Dej. Cel din Turda, v-am spus, a refuzat, Morar Costan din Dej s-a pregatit impecabil, desi avea si un moment greu din punct de vedere social, o greva a minerilor de la salina din Dej. Cu Dancila am fost la Dej la primarie, am fost in pietele producatorilor, am vizitat o platforma industriala de top, ne-am intalnit cu reprezentantii minerilor. Matei de la Turda, care a primit cele mai multe fonduri din judet din partea guvernarii PSD, s-a eschivat nesimtit. La valoarea lui "de piata", sa zici ca e prea din scurt sa organizezi ceva, miroase a tradare. Ceea ce s-a si dovedit ca e. Matei era mult prea ocupat sa negocieze cu Alin Tise, finul lui Boc si presedintele CJ Cluj, cum sa tradeze PSD. E absolut rusinos sa te comporti ca o lepra politica cand tu, Cristian Matei, in ultimii 16 ani ai stat prin consilii de administratie gras platite, familia ta, la fel, prin sinecuri, si datorizi TOTUL acestui partid, iar acum il tradezi din cauza unor orgolii nemasurate!", a declarat Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj pentru Ziar de Cluj, oferind si dovada "sustragerii" pe fund a lui Matei.

Adauga comentariu