Dovada că lui Emil Boc fie nu-i mai pasă ce azvârle pe gură, fie îl lasă discernământul: a lăudat Franța la un eveniment oficial al Italiei

Râdem de gafele Vioricăi Dăncilă. Dar să râdem și de cele ale celor care se cred deja atât de mari încât îi doare-n dos de ce scot pe gură. “Veoricul” zilei vine de la Cluj-Napoca. Se numește Emil Boc și este la al patrulea mandat la primărie, după un interimat de 3 ani ca premier.

Nici nu-l mai interesează ce scoate pe gură: doar mitraliază cuvintele și speră ca, după rafală, nimeni să nu mai stea să le judece. Are gușa plină de cuvinte ca curcanul de grăunțe și nici nu mai contează dacă creieru-i este în altă parte când le azvârle pe jos să le ciugulească adulatorii. Vreți Metrou? Vi-l face Boc din cuvinte. Vreți fluidizarea circulației? Vă face Boc din cuvinte. Rafala de vorbe în vânt materializează în capul Oștirii sale de amărâți plătiți cu gratuotate la biletele Companiei de Transport Public, cu Vegeta, zahăr și ulei de Crăciun și de Paști și subvenție la căldură.

Prezent vineri la la inaugurarea consulatului onorific al Italiei la Cluj, Emil Boc aproape că a început să cânte La Marseillaise în fața asistenței de italieni uimiți. Conform Știri de Cluj, plin de entuziasm, Emil Boc a dat cu mucii în fasole spre finalul discursului său. A exclamat „Vive la Roumanie! Vive la France!” și s-a apucat să glorifice relaţiile româno-franceze. Asta spre surprinderea gazdei sale, consulul onorific al Italiei la Cluj, Massimo Novali și a asistenței: directorul cabinetului Ambasadei Italiei la Bucureşti, Maria Luisa Lapresa, prefectul judeţului Cluj, Ioan Cherecheş,precum şi preşedintele Institutului Român de Evaluare şi Strategie, Vasile Dâncu.

Boc a fost ca în bancul cu milițianul care ținea morțiș să i se cânte cântecul cu telefonul. “Care cântec cu telefonul?” “Ăla, mă: alo? Alonzanfandălapatriiiiăă!”

Adauga comentariu