Dovada ca la DGASPC concursurile se organizeaza doar de ochii lumii. Posturile au fost demult rezervate pentru "cine trebuie"

Comentarii

Andreea

15.01.2015 14:36

Deja sunteti penibili cu articolele despre aceasta institutie. De cand lumea si pamantul se stie ca in institutiile de stat se merge numai si numai pe pile. Este trist ca se intampla asa, dar din faptul ca tot scrieti despre DGASPC denota ca aveti ceva personal cu unele personaje de acolo. Si pana la urma tot nu rezolvati nimic cu articolele publicate :))))) 

Adina Fartusnic

16.01.2015 11:47

Andreea, scopul nostru nu e sa "rezolvam" ceva. Rolul nostru e sa prezentam ce se intampla acolo. Daca tu te-ai resemnat si accepti situatia, chiar daca e trista, e fix problema ta. Nu inseamna ca noi nu o sa scriem despre orice neregula, chiar daca am mai scris alte zeci de articole despre aceeasi institutie. Adevarul nu DISPARE pentru ca deja s-au intamplat prea multe. Iar daca asta ne face penibili, fie. Suntem penibili.

O zi buna
 

sergiu

15.01.2015 19:24

Jenant articol pai cum sa castige nepriceputii si talharii.verificati ilona este profesionista iar crisan a avut curajul si a actionat in instanta dgaspc .ce penibili sunteti cu aceste minciuni

sergiu

15.01.2015 19:24

Jenant articol pai cum sa castige nepriceputii si talharii.verificati ilona este profesionista iar crisan a avut curajul si a actionat in instanta dgaspc .ce penibili sunteti cu aceste minciuni

clujean

15.01.2015 22:44

Inteligenta mai ești tu andrea :)))) nu ești de acord dar îi normal ca presa sa tacă ca și alții și sa se resemneze:))))) nimeni sa nu se opună manevrelor din sistemul bugetar :)))

Andreea

16.01.2015 12:53

Dragul meu "Clujean" nu am spus nici o clipa ca presa sa taca, dar ce se intampla la DGASPC este fix pix fata de ce se intampla in general in tara asta "minunata" in care am fost sortiti sa ne nastem. Din pacate cine ar trebui sa se sesizeze in legatura cu ce se intampla acolo (DGASPC) nu o va face doar dupa spusele unui jurnalist si nu o prea fac nici cu probe :) ca doar is tot de-a lor :). Cei care participa la concursuri ar trebui sa nu mai fie nepasatori. Eu sau tu citim ce se intampla acolo si ce facem? Trecem la articolul urmator....de ce nu te duci sa te inscrii la un concurs (nu te costa mai nimic) si apoi sa depui contestatii peste contestatii daca consideri tu ca esti mai bun ca ceilalti si sa scoti in lumina neregulile de acolo. Dar nu vei face asta nici tu, nici eu si sunt convinsa ca nici altii care citesc articolele. :) O zi frumoasa si hai sa traim clipa ca imbatranim si nu ne preocupam de noi ci de ce face X si Y :)

je suis charlie

16.01.2015 04:16

Puteți sa scrieți când vreți si cum aveți inspirație. Pt asta au murit colegi de-ai d-voastra. Asa ca... succes la scris si la alții... La citit :)

Adauga comentariu