Două persoane blocate pe Valea Drăganului refuză să coboare fără mașină

În urma furtunii de duminică seara, mai multe persoane au rămas blocate în zona Baraj Drăgan – Floroiu. Toate grupurile au fost eliberate de echipele de intervenție. Două persoane însă, au refuzat să coboare fără mașină și au petrecut noaptea în autoturism, așteptând să fie deblocat drumul. 

Două grupuri de persoane au rămas blocate la Valea Drăganului, în zona Barajului Drăgan-Floroiu din cauza copacilor căzuți pe carosabil. Începând de aseară, s-a acționat pentru remedierea situației cu echipaje de la Drumurile Județene, ISU Cluj, SVSU și Salvamont. Prefectul județului, Aurel Cherecheș a fost la fața locului pentru a gestiona situația. 
Alte două persoane la care echipele de intervenție au ajuns pe jos au refuzat să coboare fără autoturism. Au preferat să își petreacă noaptea în mașină și până la această oră încă așteaptă să fie deblocat complet drumul pentru a putea coborî. 

„Am mai găsit un grup pe care îl bănuiam, A fost vorba despre 2 grupuri care au fost eliberate azi-noapte relativ rapid. Din informațiile pe care le-am primit de la cei care coborau, am dispus căutarea în zonă și am găsit alte persoane. În momentul de față mai sunt două persoane la care s-a ajuns pe jos. Sunt în stare bună, dar refuză să coboare pe jos, ci preferă să aștepte până eliberăm șoseaua pentru a coborî cu mașina. Azi-noapte s-a ajuns la ei, dar au refuzat coborârea”, a spus Aurel Cherecheș. 

În Cluj-Napoca trei perrsoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu traumatisme minore după ce au fost loviți de crengi, țigle și alte obiecte care au fost aruncate de vântul puternic. Niciuna nu a necesitat internare și au fost trimise acasă. 

Adauga comentariu