Două “panseluțe” ofilite se odihnesc cu chipiul în poală, sub semnul “lua-ți-aș mașina” - FOTO

Panseluțele lui Bonțidean se ofilesc așa de tare sub dogoarea verii că nu mai știu care pe unde să se ascundă să își mai împrospăteze puțin frunzulițele. Dragi clujeni, să fim empatici și să recunoaștem că acestor floricele delicate le e dificil să reziste, misiunile “e” tot mai grele când trebuie să umbli de nebun prin oraș cu chipiul de păzitor al cetății pe ceafă și cu broboanele de sudoare curgând pe trup ca valurile Someșului. Și atunci ce să faci? Îți mai tragi sufletul pe unde poți. În mașina din dotare, pe vreo terasă, pe vreo bancă în parc. Posibilitățile sunt multe, doar orașul e mare. 

politia locala

Două panseluțe toropite de căldura lui Gustar s-au refugiat luni dimineața în mașina de intervenții, parcată în buricul târgului, la intersecția străzilor Episcop Ioan Bob și Ioan Rațiu, taman sub un semn care atenționează că se ridică mașina. S-au pus la umbra răcoroasă a zidurilor cetății să nu se încingă Loganul prea tare. Poate nu au nici aer condiționat. Cine știe pentru ce sunt cheltuiți banii orașului? Ba un Revelion, ba niște Zilele Orașului ori celebrarea a 100 de ani de prietenie cu poporul american. 

politia locala

politia locala

Cu chipiul în poală și cu ochelarii de soare pe ochi, cele două panseluțe ale boss-ului Marcel Bonțidean așteptau venirea toamnei. Sau ridicarea mașinii? Domnu’ Pantelimon de la RADP, dacă erați pe fază făceați un ban la bugetul regiei dacă ridicați mașina Poliției Locale. Și dacă Loganul era ridicat cu tot cu panseluțe avea parte orașul și de un mic circ. 

Adauga comentariu