Doua milioane de euro pentru aparate de joaca noi

Primaria este dispusa sa cheltuie doua milioane de euro pe aparate de joaca, potrivit licitatiei lansate in urma cu cateva zile. Municipalitatea clujeana a publicat un anunt de participare in Sistemul Electronic pentru Achizitii Publice pentru “achizitie echipamente de joaca pentru municipiul Cluj-Napoca”, valoarea estimata fiind de aproape 8,9 milioane de lei.

In aceasta suma intra toate cele 50 de loturi, iar contractul cadru se va incheia pe o perioada de patru ani. Ofertele se vor deschide in 3 septembrie, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

De intretinerea locurilor de joaca se ocupa societatea Dupex, cea cu care anul trecut municipalitatea a incheiat un contract valabil pe doi ani, in valoare de aproximativ 500.000 de euro. Nu este cea mai mare suma pe care municipalitatea a acordat-o prin licitatie catre Dupex pentru reparatiile aparatelor de joaca. Dupex a "reparat" parcurile prima oara in iulie 2007 de 4.427.157 lei, apoi in ianuarie 2009 de inca 2.874.608 lei.   Dupa ce tot anul trecut a mai castigat doua loturi de furnizare de banci pentru peste 400.000 de lei, acum Dupex se bate pentru contractul de 2 milioane de lei pentru furnizarea de aparate de fitness.

Societatea este din Alba si ii apartine lui Ioan Dura. Anul trecut a avut o cifra de afaceri de 7,7 milioane de lei si un profit de 149.000 de lei.

 

Adauga comentariu