Două mese pe zi pentru voluntarii SMURD. Suma alocată de Primărie este de 120.000 de lei

Autoritățile locale au anunțat demararea unui proiect menit să sprijine eforturile voluntarilor SMURD prin acordarea a două mese pe zi, prânz și cină. În acest sens, primăria a aprobat un proiect de hotărâre chiar în prima ședință de Consiliu local din acest an, prin care alocă suma de 120.000 lei din fonduri bugetare. Un număr de 10 voluntari vor putea beneficia astfel de două mese calde pe zi. 

În ședința de Consiliu local din 4 ianuarie, a fost aprobat proiectul de hotărâre conform căruia Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (S.M.U.R.D.) Cluj va primi sprijin financiar din partea Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca.

„Acest proiect este menit să arate recunoștința și cinstea pe care comunitatea clujeană le poartă pentru tot ce înseamnă S.M.U.R.D.

Suma alocată este de 120.000 lei, constând în acordarea a două mese pe zi (prânz și cină) pentru 10 voluntari S.M.U.R.D.”, notează reprezentanții autorităților locale în motivarea deciziei. 

Masa va fi asigurată de Cantina de ajutor social și pensiune Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca. 

Adauga comentariu