Doua intrebari pentru noul nostru coleg de breasla, pseudoziaristul Sergiu Leon Rus, fost judecator la Curtea de Apel

Cu ranza otravita de ura, incercand pe messengere sa gaseasca aliati in randul ziaristilor care-l urasc pe Alexa, amenintand in stanga si in dreapta, papagalul Sergiu Leon Rus nu face altceva decat sa se penibilizeze spunand ca ma da in judecata pentru articolele mele. (vezi AICI si AICI)

Mujicule, abia astept sa ne vedem in instanta, sa povestem pe larg despre cum ai batut-o pe fosta ta iubita, judecatoarea Anca Pop, pe holurile Palatului de Justitie. Avem la baza factuala cu tine, har Domnului, ca esti bugat de mare!

O sa cerem insa instantei expertizarea ta psihiatrica si dupa aia incepem procesul. 

O sa ne aducem aminte si o sa il citam pe domnul Toni, judecatorul bland pe care tu l-ai asteptat la buda si l-ai lovit cu piciorul in burta si o sa il intrebam cum i-ai distrus imaginea cu fabulatiile tale sulfuroase de obsedat de povesti sexuale.

Fiindca problemele tale sunt grave si comportamentul tau lasa de dorit. E adevarat ca ai dus-o pe judecatoarea Anca Pop la Catedrala ca sa jure ca nu te-a inselat, mojicule? E adevarat ca la iesire ai mai lovit-o o data, in fata bisericii, mojicule?

E adevarat ca te-ai dus in Grecia, in singura ta incercare din viata de a fi cu o femeie, cu judecatoarea Anca Pop si cu mama ei, si ati stat toti 3 in aceeasi camera, fiindca esti zgarcit sau... nesigur?

Leoane, Leoane, diferenta dintre Grai de Cluj si Ziar de Cluj, in afara de audienta mare pe care o avem, e ca noi stim face presa. Tu nu ai stiut nici sa fii magistrat onorabil, nu vei fi niciodata ziarist. 

 

Comentarii

hater

12.07.2018 13:42

Pe fata lui se vede ca raspunsul la toate intrebarile tale pentru juderist este "DA" :) 

Adauga comentariu